Quantcast

Παγωτά με μοναδική συνταγή & επιλεγμένα υλικά

Η παραγωγή των παγωτών ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ξεκίνησε το 1999 σε έναν μικρό χώρο στο Κατάστημα της Νέας Χαλκηδόνας. Σήμερα, με παράδοση πάνω από είκοσι χρόνια, στην ιδιόκτητη Μονάδα στο Περιστέρι παρασκευάζονται, με αυστηρά πρότυπα υγιεινής, περισσότερες από δέκα γεύσεις που διατίθενται στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Για την παρασκευή των παγωτών επιλέγονται υψηλής ποιότητας αγνά συστατικά, όπως φρέσκο  παστεριωμένο 100% ελληνικό γάλα, ελληνική  κρέμα  γάλακτος (χωρίς  πρόσθετα) και αγελαδινό ή πρόβειο βούτυρο, ανάλογα με τη γεύση.

Τα παγωτά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ δεν περιέχουν συντηρητικά ούτε πρόσθετες χρωστικές* ή γλουτένη (gluten  free)**, ενώ τα αρώματα που χρησιμοποιούνται σε κάποιες γεύσεις προέρχονται από φυσικά συστατικά.

*εκτός από το παγωτό Πεπόνι, που περιέχει πάστα φρούτου με φυσικές χρωστικές.

**εκτός από το παγωτό Κρέμα με Μπισκότο και Σοκολάτα.

 

- Παγωτό Βανίλια: Με στικ φυσικής βανίλιας (550g)

- Παγωτό Γιαούρτι: Με ελληνικό στραγγιστό και πρόβειο γιαούρτι (550g).

- Παγωτό Γιαούρτι με σιρόπι μαυροκέρασο: Με ελληνικό στραγγιστό και πρόβειο γιαούρτι και σιρόπι μαυροκέρασο (300g).

- Παγωτό Καϊμάκι: Με αιθέριο έλαιο μαστίχας (μαστιχέλαιο), μαστίχα Χίου και σαλέπι Α΄ ποιότητας (550g)

- Παγωτό Κρέμα με Μπισκότο και Σοκολάτα: Με κομμάτια σοκολάτας και μπισκότου σοκολάτας – κακάο (300g και 550g).

- Παγωτό Παρφέ Βανίλια: Με αμύγδαλα ψημένα, γλυκό κουταλιού κυδώνι και στικ φυσικής βανίλιας (300g και 550g).

- Παγωτό Παρφέ Σοκολάτα: Με φουντούκια ψημένα και κομμάτια σοκολάτας κουβερτούρας (300g και 550g).

- Παγωτό Πεπόνι: Με πάστα από πεπόνι (30% φρούτο) (550g).

- Παγωτό Σοκολάτα: Με βιολογική σοκολάτα κουβερτούρα (κακάο 70%) (550g).

- Παγωτό Σορμπέ Μάνγκο: Με πουρέ μάνγκο και χαμηλά λιπαρά (350g).

- Παγωτό Στρατσιατέλα: Με σοκολάτα κουβερτούρα και πάστα από Μαρσάλα (300g και 550g).

- Παγωτό Φιστίκι: Με 100% πάστα από φιστίκια (300g).

- Παγωτό Φράουλα – Βατόμουρο: Με πουρέ φράουλας και βατόμουρου (300g).