Quantcast

Πατέρας Τοπαλούδη: «Ποιος γονιός πρέπει να τρέξει να πάρει λουλούδια για τον τάφο του παιδιού του;»

Τι λένε οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία θα είχε σήμερα την ονομαστική της εορτή. 

Τι δηλώνουν οι γονείς της Ελένης Τοπολούδη, μία ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τους δύο κατηγορούμενους, και ενώ σήμερα θα γιόρταζε η κόρη τους.

«Όλα γύρω της ήταν ρόζ, τα πάντα ήταν ροζ, το χρώμα της ελπίδας, της αγνότητας, του κοριτσιού» λέει η μητέρα της Ελένης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Κάθε μέρα γιορτής ή γενεθλίων της Ελένης μας, είναι για εμάς μια μέρα ψυχικά φορτισμένη. Ποιος γονιός πρέπει να τρέξει να πάρει λουλούδια για τον τάφο του παιδιού του και πόσο πρέπει να αντέξει να "γιορτάσει" για την ονομαστική γιορτή του παιδιού του», λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας επέβαλε χθες, με ομόφωνη απόφασή του, στους δύο κατηγορούμενους, την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και επιπλέον 15 έτη για τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας.

Ωστόσο όπως λέει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ο αγώνας τους δεν τελειώνει εδώ, «είναι και το κοινωνικό μέρος, που πρέπει να παλέψουμε για μια ασφαλέστερη κοινωνία για τα παιδιά μας. Ο δικός μας ο αγώνας δε θα σταματήσει. Αντίθετα γίναμε μια μεγάλη αγκαλιά με τις άλλες μάνες των δολοφονημένων κοριτσιών/παιδιών», λέει η μητέρα της Ελένης.