Quantcast

Περιπέτεια στον αέρα για επιβάτες πτήσης με προορισμό τη Μύκονο - Έφυγαν με αεροπλάνο, έφτασαν με πλοίο

Μία ταξιδιωτική εμπειρία γεμάτη ταλαιπωρία έζησαν επιβάτες πτήσης από Πάφο προς Μύκονο.

Αεροπλάνο με προορισμό τη Μύκονο αναχώρησε από τη Πάφο στις 9:40 το πρωί της Τετάρτης ωστόσο δεν προσγειώθηκε πότε στο «νησί των ανέμων». Συγκεκριμένα, λόγω των ισχυρών αέρηδων, ο πιλότος δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Μυκόνου και έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, αποφάσισε να αλλάξει πορεία προς το αεροδρόμιο της Αθήνας. Σημειώνεται ότι οι αποτυχημένες προσπάθειες του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος προκάλεσαν ανησυχία στον κόσμο.

Όταν το αεροπλάνο έφτασε τελικά στην Αθήνα, οι επιβάτες παρέμειναν για δύο ώρες περίπου στο αεροσκάφος μέχρις ότου ο πιλότος τους ανακοίνωσε πως όποιος ήθελε θα μπορούσε να αποχωρήσει από το αεροπλάνο και να πάει στην διεύθυνση της αεροπορικής για να ζητήσει αποζημίωση ή αλλαγή πτήσης που θα πραγματοποιείτο σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, οι επιβάτες αφού δεν κατάφεραν να βρουν βοήθεια από την αεροπορική υπηρεσία αποχώρησαν από το αεροδρόμιο. Ύστερα από αρκετό διάστημα η αεροπορική τους ενημέρωσε με γραπτό μήνυμα  ότι σε μία ώρα αναχωρεί πλοίο από τον Πειραιά προς Μύκονο για να μεταφέρει τους πολίτες στον προορισμό τους.