Quantcast

Περιστέρι: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης από συμμαθήτριές της μέσα στο σχολείο - ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

Aνήλικη δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριες της για ασήμαντη αφορμή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Περιστερίου. Στο βίντεο που εξασφάλισε το Star, φαίνεται η μαθήτρια να είναι πεσμένη στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από τρεις συμμαθήτριες της στο προαύλιο του σχολείου.

Το ένα κορίτσι κρατούσε την μαθήτρια για να μη σηκωθεί και η φίλη της την έσερνε από τα μαλλιά, τη χτύπαγε και της έριχνε γροθιές στην πλάτη. Κάποια στιγμή η 14χρονη προσπαθεί να ξεφύγει και τότε δέχεται δυνατές κλωτσιές στα πόδια.

Τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές κανένας από τους οποίους δεν προσπάθησε να τις χωρίσει. Αντίθετα, τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού συνέλαβε τις τρεις μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, με τους γονείς του θύματος να υποβάλουν μήνυση.

Το πρωί γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το Γυμνάσιο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά.

«Φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου», λέει ο πατέρας του θύματος

 «Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας. 

«Πήγαμε στο “ΠΑΙΔΩΝ” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι… στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε και τέτοια…» είπε κλείνοντας.