Quantcast

Πέθανε η ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου

Credit: Σπύρος Μπιμπίλας/Facebook

Credit: Σπύρος Μπιμπίλας/Facebook

Νέα απώλεια στον καλλιτεχνικό κόσμο αφού έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο facebook.

Όπως έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, “αντίο αγαπημένη μου φίλη. Ππριν από λίγο μάθαμε το θλιβερό νέο… Η καλή μας φίλη συνάδελφος και πολύ καλή ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου άφησε την τελευταία της πνοή και ταξιδεύει προς το φως… Καλό ταξίδι Χαριτίνη μου… Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη για το νοιάξιμό σου για όλους μας και για τη λατρεία σου για το θέατρο!”

Η Χαριτίνη Καρόλου υπήρξε από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Υπήρξε αντίζηλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία “Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα” αν και λέγεται ότι ήταν αδελφικές φίλες. Επίσης είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Οι σφαίρες δε γυρίζουν πίσω” του Νίκου Φώσκολου.

Γεννήθηκε στην Κοζάνη αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν το μικρότερο από τα 8 παιδιά της οικογένειας. Σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Δημήτρη Ροντήρη και του Ωδείου Αθηνών και αποφοίτησε το 1964.

Ήταν σύζυγος του σκηνοθέτη Σούλη Γεωργιάδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 1997 και με τον οποίο δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.

Πηγή: instyle.gr