Quantcast

Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα – Με δύο σφαίρες σκότωσαν τον 32χρονο

Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, έχασε την ζωή του από πυροβολισμούς, χθες το βράδυ στον Βύρωνα. Το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με τη γυναίκα του, όταν ο εκτελεστής που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, πλησίασε και τον πυροβόλησε εξ επαφής.

Οπως διαπιστώθηκε το θύμα έχει δεχθεί δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μία στο λαιμό.

To 2018 φαίνεται να ήταν η αιχμή του δόρατος για ένα κομμάτι της αλβανικής μαφίας καθώς είχε κατηγορηθεί για κλοπή και κατοχή μεγάλου φορτίου οπλισμού ενώ το 2021 είχε εισβάλει σε κλαμπ στην πόλη Λέσε  της Αλβανίας μαζί με άλλο άτομο οπλισμένο με καλάσνικοφ.

Τότε είχαν ακινητοποιήσει τους πελάτες και έψαχναν τον ιδιοκτήτη να τον δολοφονήσουν ενώ την ίδια χρονιά είχε εκτελέσει σε μαφιόζικη ενέδρα θανάτου έναν 28χρονο μέλος αντίπαλης ομάδας. 

Τα τελευταία χρόνια είχε στείλει την οικογένειά του στην Ελλάδα για να την προφυλάξει ενώ και ο ίδιος είχε φροντίσει να φύγει από την Αλβανία.

 

Τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται να είχε επισκεφθεί την οικογένειά του για τις εορτές του Πάσχα με αποτέλεσμα να το πληροφορηθούν οι εκτελεστές του και να του στήσουν την δολοφονική ενέδρα.

Μάρτυρας του περιστατικού περιέγραψε στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Δεν υπήρχε κάτι σε σιγαστήρα. Ήταν 3-4 τουλάχιστον… Ήταν δύο πάνω στη μηχανή και αστραπιαία ο ένας κατέβηκε τον πυροβόλησε, ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε».

 
 

Το χρονικό της εκτέλεσης

Το βράδυ της Πέμπτης και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, δύο άτομα επέβαιναν σε ένα μαύρο ΙΧ ένας άνδρας ηλικίας 32 ετών αλλά και μία 37χρονη γυναίκα. Περίμεναν στο σημείο γιατί το παιδί τους έπαιζε στο πάρκο που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Ξαφνικά ήρθε μια μοτοσυκλέτα με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός σταματάει στην μέση του δρόμου, έβγαλε ένα όπλο και «γάζωσε» τον οδηγό.

Ο 32χρονος πέθανε ακαριαία ενώ η 37χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά το παιδί μάλιστα έπαιζε εκείνη την ώρα στο πάρκο και είδε το περιστατικό καθώς και τον θανάσιμο τραυματισμό του πατέρα του, μεταβαίνοντας στο σημείο και φωνάζοντας «βοήθεια, ο μπαμπάς μου».

 Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα εκτιμά, φαίνεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.