Quantcast

Praktiker Hellas - «Ανοίγουν οι κάλπες! Βεράντα-κήπος-ταράτσα δαγκωτό!»

Με όχημα ποικίλα πολιτικά συνθήματα άλλων εποχών, η νέα καμπάνια της Praktiker Hellas για τον Urban Kipos έρχεται με χιουμοριστική διάθεση και σου δίνει την αφορμή να ανανεώσεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων. Με τόσες πολλές επιλογές, ο νέος κατάλογος της Praktiker αναδεικνύεται μεγάλος νικητής των φετινών εκλογών κερδίζοντας την ψήφο των πελατών της.

Ειδικότερα, στον κατάλογο  της Praktiker Hellas θα βρεις προϊόντα για τη δημιουργία του κήπου, της βεράντας και της ταράτσας των ονείρων σου, την κατάλληλη διακόσμηση και τον φωτισμό τους, αλλά και τη φύτευση και τη φροντίδα των φυτών που θα μεταμορφώσουν τον εξωτερικό σου χώρο.

Μοναδικά έπιπλα  κήπου και βεράντας, ξεχωριστές γλάστρες και κασπώψησταριές για το τέλειο BBQδιακοσμητικάφωτιστικά  εξωτερικού  χώρουείδη αποθήκευσηςφυτάπότισμα και άρδευσηεργαλεία χειρός κήπου και μηχανήματα  κήπου είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το σπίτι σου μια δεξαμενή οξυγόνου.

Δείτε εδώ την καμπάνια:

 

Δημιούργησε τον Urban Kipo των ονείρων σου

BBQ Kipos: Βρες μέσα από τη μεγάλη γκάμα του καταλόγου την ψησταριά που χρειάζεσαι για να κάνεις το τέλειο Barbeque, σούβλες και μοτέρ σούβλαςκαύσιμες ύλεςσχάρες και καλύμματα για ψησταριές

Cinema Kipos: Δημιούργησε το απόλυτο home cinema στον κήπο σου επιλέγοντας αναπαυτικές πολυθρόνεςπανί βιντεοπροβολέαφορητό προτζέκτορα, αμέτρητες επιλογές σε τραπεζάκια κήπουριχτάρια και ατμοσφαιρικά φαναράκια που υπόσχονται να αναδείξουν το σπίτι σου σε μοναδικό σινεφιλ προορισμό της παρέας.

Vertical KiposΖαρντινιέρεςόμορφα σετ γλαστρών για κάθετη φύτευση και πλέγματα τοίχου θα μετατρέψουν την πλευρά του τοίχου της επιλογής σου στον τέλειο κάθετο κήπο εξοικονομώντας χώρο και προσδίδοντας στυλ.

Kiddos Kipos: Μοναδικά σετ πικ νικπαιδικά καθίσματαπαιδικές γλάστρες και κηπουρικά εργαλεία υπόσχονται να κάνουν τον κήπο σου την αγαπημένη γωνιά των παιδιών. 

 

Νέες κυκλοφορίες

Veggie Kipos: Τώρα μπορείς να φτιάξεις τον λαχανόκηπο των ονείρων σου καθώς η Praktiker σου δίνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να τον δημιουργήσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή, φροντίδα και καλός καιρός.

Smart Kipos: Ακόμα κι αν δεν έχεις κήπο ή το μπαλκόνι σου είναι μικρό, με ένα mini θερμοκήπιο Click & Grow μπορείς να έχεις φρέσκα μυρωδικάφρούτα και λαχανικά οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο χρόνο. Από την παραγωγή στην κατανάλωση χωρίς καν να αλλάξεις δωμάτιο μέσω του Smart Kipos. 

Εξοικονόμηση Νερού: Φρόντισε τα φυτά σου περισσότερο με μικρότερη ποσότητα νερού. Με το αυτόματο  πότισμα εξοικονομείται από 30% έως 50% συγκριτικά με το πότισμα με λάστιχο, με δυνατότητα να προγραμματίσει κανείς την ώρα ποτίσματος ανεξάρτητα με το ένα βρίσκεται στο σπίτι ή όχι.

Οι Kipos Experts στο πλευρό σου

Κι αν χρειαστείς βοήθεια η ομάδα των Kipos Experts είναι εκεί για να σε βοηθήσει. Πρόκειται για εξειδικευμένους επαγγελματίες, αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνους οι οποίοι είναι δίπλα σου για να σχεδιάσουν προσωποποιημένες λύσεις, αλλά και να σε βοηθήσουν να βρεις το στυλ που σου ταιριάζει. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων του καταλόγου μπορείς να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό μπαλκόνι ή μια ηλιόλουστη αστική βεράντα. Ένας παραδεισένιος κήπος ή μια ταράτσα με νησιωτικό αέρα είναι μερικά ακόμα από τα στυλ που μπορείς να βρεις στον κατάλογο του Urban Kipos της Praktiker.

Λύσεις και προτάσεις διατίθενται και για άτομα με αναπηρία, ώστε κανείς να μην στερηθεί την επαφή με τη φύση από το σπίτι του.

Επιπλέον, στο praktiker.gr μπορείς να αντλήσεις έμπνευση και να βρεις πολλά χρήσιμα tips για να φυτέψεις, να σπείρεις, να κλαδεύσεις ή να φωτίζεις όμορφα και σωστά τον εξωτερικό σου χώρο.

Γιατί Praktiker;

Η Praktiker διακρίθηκε στα Green Brand Awards, αποσπώντας το βραβείο Silver για το Πρόγραμμα Βιωσιμότητάς της: «Το Σπίτι μας αλλάζει την Πόλη». Διαθέτει πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων κορυφαίων brands, σου δίνει επιβράβευση για παραλαβή συσκευών προς ανακύκλωση, ενώ διαθέτει και το μεγαλύτερο parking ανακύκλωσης.

Η εξειδικευμένη ομάδα της αναλαμβάνει δωρεάν την τοποθέτηση και την καθοδήγηση έτσι ώστε να διαμορφώσεις τον εξωτερικό σου χώρο όπως τον ονειρεύεσαι. Επιπλέον, με το πρόγραμμα «Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ» μπορείς να κάνεις αγορές με δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Εάν επιλέξεις την πληρωμή μέσω πιστωτικής, μπορείς να εξοφλήσεις την αγορά σου βάζοντας έως 60 άτοκες δόσεις. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για να επιλέξεις τα καταστήματά μας.