Quantcast

Ψάχνεις χριστουγεννιάτικα δώρα για το σπίτι; Έλα στη MediaMarkt!

Όλοι θέλουν ένα δώρο. Από τα αγαπημένα μας πρόσωπα μέχρι τους φίλους και τους συνεργάτες.

Όμως μήπως αυτές τις γιορτινές ημέρες θα πρέπει να σκεφτείς και το σπίτι σου; Κι αν το… καλοσκεφτείς, τα χριστουγεννιάτικα δώρα για το σπίτι  είναι δώρα για τον εαυτό σου και όλη την οικογένεια!

Η ομάδα της MediaMarkt, έχει φροντίσει να τα φέρει όλα στην πόρτα σου, είτε μπαίνοντας στο mediamarkt.gr,  είτε κάνοντας μια βόλτα στο πλησιέστερο κατάστημα. Και φυσικά η λίστα με οικιακές συσκευές, μεγάλες και μικρές, είναι ατελείωτη…

Θέλεις ένα μικρό δείγμα;

8 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα Δώρα για να αναβαθμίσεις το σπίτι σου

Κουζίνες, που αυτές τις ημέρες έχουν την τιμητική τους, με μεγάλη χωρητικότητα φούρνου και υψηλή ενεργειακή κλάση είναι από τα top χριστουγεννιάτικα δώρα για το σπίτι. 

Όσο για  ψυγεία, βρίσκεις μοντέλα με smart λειτουργίες, προηγμένα συστήματα ψύξης, μεγάλη εργονομία και χαμηλή κατανάλωση. 

Όμως υπάρχουν και τα  πλυντήρια – στεγνωτήρια. Τόσο το πλύσιμο όσο και το στέγνωμα των ρούχων γίνεται σε μία μόνο οικιακή συσκευή, εξοικονομώντας έτσι χρόνο, κόποκαιχρήματα. 

Σε αυτή τη μεγάλη λίστα υπάρχουν και μικροσυσκευές που μπορεί να είναι μικρές στο… μάτι, αλλά δίνουν  τεράστιες λύσεις.  Μια κρεπιέρα για αλμυρές ή γλυκές κρέπες στο γιορτινό μενού, μια βαφλιέρα μαζί με έναν αποχυμωτή για ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο πρωινό είναι ότι πρέπει. Και βέβαια μια καφετιέρα είναι από τα must χριστουγεννιάτικα δώρα για το σπίτι.   Μηχανή espresso  για έναν αχνιστό cappuccino,  καφετιέρα φίλτρου  για ένα δυνατό γαλλικό,  ηλεκτρικό μπρίκι  για έναν μερακλίδικο ελληνικό και  φραπεδιέρα  αν είσαι απ’ αυτούς που δεν αποχωρίζονται τον κρύο καφέ χειμώνα καλοκαίρι, είναι μέσα στη λίστα των επιλογών.

Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσεις τις  σκούπες ρομπότ. Αναλαμβάνουν με ακρίβεια το καθημερινό σκούπισμα, ενώ ορισμένα μοντέλα διαθέτουν καιλειτουργίασφουγγαρίσματος, ώστε να ξεμπερδεύεις πανεύκολα από μια ακόμη κουραστική δουλειά. Ειδικά την περίοδο των γιορτών η σκούπα ρομπότ μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά σωτήρια!

XMAS δώρα για το σπίτι με 3 δόσεις χωρίς κάρτα με Klarna!

Και αφού επιλέξεις το δώρο δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τον τρόπο που θα πληρώσεις. Στη MediaMarkt μπορείς να κάνεις τις X-mas αγορές σου άνετα, σε 3 άτοκες δόσεις μέσω  Klarna,  χωρίς να μπλέξεις με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Τι είναι όμως η Klarna; Η βασική υπηρεσία της είναι να προσφέρει ένα διαφορετικό και καινοτόμο τρόπο πληρωμών για τις e-commerce εταιρίες. Έχει γίνει γνωστή ως ένας ‘Buy now, pay later’ (BNPL) πάροχος πληρωμών, μιας και προσφέρει credits στους πελάτες της κατά τις αγορές τους, ως μέρος της διαδικασίας του check-out στις online αγορές τους. Η Klarna προσφέρει την επιλογή Pay in 3, η οποία επιτρέπει στον καταναλωτή να κάνει την αποπληρωμή της αγοράς του σε 3 ισόποσες άτοκες δόσεις, ακόμα και με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

Όσο για τον τρόπο που πραγματοποιείται η πληρωμή… Εάν κάνεις παραγγελία άνω των 35€, θα εμφανιστεί η επιλογή "3 δόσεις χωρίς πιστωτική Klarna" στο check out. Η πρώτη πληρωμή γίνεται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Γιατί και αυτά τα Χριστούγεννα «κλείνουμε» τη χρονιά και κάνουμε γιορτές με την MediaMarkt!