Quantcast

Αιματηρές συμπλοκές σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους - Δύο νεκροί

Δύο άνθρωποι τελικά σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο είναι αστυνομικοί, σε δύο συμπλοκές με τη χρήση πυροβόλων όπλων στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους.

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Κάτω Πατήσια όταν μια διαφαινόμενη παρεξήγηση μετατράπηκε σε αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς που κινητοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. 

Όλα ξεκίνησαν από την οδό Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν οι οδηγοί δύο ΙΧ αυτοκινήτων διαπληκτίστηκαν και ο ένας εξ αυτών έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον άλλον τραυματίζοντάς τον. 

Στη συνέχεια ο ένοπλος άνδρας, κινήθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους όπου σταμάτησε σε μπαρ και σε βενζινάδικο επί της λεωφόρου Δημοκρατίας διέπραξε ληστεία, ωστόσο έπεσε πάνω σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με πυροβολισμούς.

Το αποτέλεσμα ήταν ο δράστης να πέσει νεκρός και δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στο στήθος (φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα).

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ενημερώθηκε για την υγεία των δύο αστυνομικών, καθώς πήγε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα social media.