Quantcast

Πυροβολισμοί στο Λαγονήσι: «Ρώσος ήρθε στο νοσοκομείο και έψαχνε τον 16χρονο»

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση εναντίον μαθητών στο Λαγονήσι το βράδυ της Παρασκευής  από αγνώστους που πυροβόλησαν τον έναν εξ αυτών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη με τον 16χρονο τραυματία να νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Συγγενής του 16χρονου τραυματία δήλωσε ότι ένας άγνωστος άνδρας, ρωσικής υπηκοότητας, έφτασε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο νεαρός, ζητώντας να μάθει το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται. Μάλιστα, ο άγνωστος ισχυρίστηκε ότι είναι συγγενής του ανήλικου αγοριού.

«Το Σάββατο, λίγες ώρες μετά τον πυροβολισμό, έγινε ένα πολύ περίεργο περιστατικό. Ένας Ρώσος, πήγε στην πύλη του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το παιδί και ρωτούσε να μάθει σε ποιο δωμάτιο μπορεί να το βρει», είπε αρχικά ο συγγενής του 16χρονου μιλώντας στο Mega.

«Ο άνδρας στην είσοδο από την ασφάλεια του νοσοκομείου τον ρώτησε ποιος είναι και εκείνος απάντησε πως είναι συγγενής. Μόλις πήγε ο φύλακας να ενημερώσει τηλεφωνικά την οικογένεια ότι έχει έρθει αυτός ο άνδρας και ζητά να δει το παιδί, εκείνος εξαφανίστηκε. Δεν ξέρουμε αν ήταν ο ίδιος άνθρωπος που πυροβόλησε ή έστειλαν άλλον».