Quantcast

Ρίξατε υπερβολικό αλάτι στο φαγητό; Πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Το αλάτι είναι ένα βασικό συστατικό της μαγειρικής σας. Μπορεί να κάνει το πιάτο σας τέλειο ή μπορεί να το καταστρέψει, αν ρίξετε περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Αλλά και το παραπάνω αλάτι στο φαγητό μπορείτε να το διορθώσετε. Τι μπορείτε να κάνετε.

Η αλήθεια είναι ότι το αλάτι δεν λείπει από καμία συνταγή και από κανένα φαγητό. Ενισχύει τη γεύση σε ό,τι προστίθεται, από τα αυγά και το κρέας μέχρι τα γλυκά και τα φρούτα.

Το αλάτι εκτός από τη γεύση είναι απαραίτητο γιατί προμηθεύει το σώμα σας με πάνω από 80 βασικά μεταλλικά στοιχεία και είναι ζωτικής σημασίας για την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών μέσω της εντερικής οδού.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο oloygeia.gr