Quantcast

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κάθε μέρα παίρνει τηλέφωνο τον Μάνο Δασκαλάκη από τον Κορυδαλλό

Μέσα από τη φυλακή, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, τηλεφωνεί καθημερινά από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού στον σύζυγό της ωστόσο βρίσκει… τοίχο, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης έχει επιλέξει να βρεθεί απέναντι της νομικά.

H 33χρονη κρατείται σε ειδικό κελί στον 1ο όροφο της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, και προαυλίζεται μόνη της. Όπως έχουν δηλώσει οι συνήγοροι της, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και τρώει μία στις δύο ημέρες.

Φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν από την απόπειρα αυτοκτονίας

Το STAR έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου ένα βράδυ πριν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 2012, η 23χρονη Ρούλα βρισκόταν σε φιλικό σπίτι και γιόρταζε τα γενέθλια μίας φίλης της. Έφυγε από το πάρτι, όμως την επόμενη μέρα την βρήκαν αναίσθητη, καθώς είχε καταναλώσει πολλά χάπια. Είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της, καθώς είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της.

«Eίχε στεναχωρηθεί και εννοείται με είχε ενοχλήσει. Της είχα πει “μην κάνεις βλακείες”, προσπάθησα να την παρηγορήσω, της έλεγα ότι δεν τελείωσε και ο κόσμος και υπάρχουν πολλοί άντρες. Είχα πειστεί ότι δεν θα έκανε κάτι, πάραυτα το έκανε» λέει η φίλη της Ρούλας που την βρήκε αναίσθητη.

 

«Ο Μάνος ήταν ο Θεός της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Συμμαθήτρια της Ρούλας περιέγραψε τον χαρακτήρα της σε νεαρή ηλικία, παρουσιάζοντάς την σαν μια γυναίκα κτητική που ήθελε να τραβάει τα βλέμματα. Επίσης ανέφερε πως η σχέση της με το Μάνο Δασκαλάκη ήταν θυελλώδης.

«Ήταν αρκετά εγωκεντρική προσπαθούσε να είναι λίγο πιο μπροστά από τις άλλες κοπέλες… Για αυτήν ήταν ο Θεός της, αυτόν τον Θεό πίστευε και κανέναν άλλον. Ήταν κάτι παθολογικό. Δεν τον άφηνε ποτέ να είναι μόνος, πάντα ήταν μαζί. Στα γήπεδα, στις καφετέριες, νυχτερινή διασκέδαση. Ήταν ο φρουρός του. Αν τον κοίταγε μια άλλη γυναίκα θα αγριοκοίταγε και θα έπιανε το Μάνο, θα χόρευε μαζί του θα έδειχνε ότι αυτός είναι δικός της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση επεισοδιακή, ενώ αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τσακωθεί πολλές φορές με γυναίκες που υποπτευόταν, στο γήπεδο, σε καφετερίες ακόμα και σε σούπερ μάρκετ. Την είχαν μάλιστα ικανή ακόμα και για χειροδικία.

Ο Μάνος Δασκαλάκης όπως ο ίδιος έχει δηλώσει έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι είτε δουλεύοντας σαν διανομέας είτε για πρόβες αφού έκανε και μεροκάματα ως τραγουδιστής.