Quantcast

Σοφία Παυλίδου: Η αντίδρασή της μετά τις δηλώσεις Παπαγιάννη ότι τον κατέστρεψε

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος στη δικαστική διαμάχη με τη συνάδελφό του.

Με μια σειρά από αναδημοσιεύσεις υποστηρικτικών αναρτήσεων προς το πρόσωπό της επέλεξε να αντιδράσει η Σοφία Παυλίδου στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Παπαγιάννης στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός ανέφερε στον Γιώργο Λιάγκα ότι «η κυρία Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε, ανεξαιρέτως του αποτελέσματος της δίκης».

Η Σοφία Παυλίδου, η οποία μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για την εν λόγω συνέντευξη, επέλεξε να κάνει repost τις υποστηρικτικές προς το πρόσωπό της αναρτήσεις από την ομάδα «Γυναίκες Καριέρας». 

Δείτε τη σειρά ιστοριών που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Χρήστος Φερεντίνος: «Δεν υπήρξε ούτε μία τυπική συγγνώμη»

Το δικό του σχόλιο για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του και τον Μάνο Παπαγιάννη, έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος. Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend» ανέφερε «Είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν ήμουν στο δικαστήριο. Είπα ότι κάποιοι άνθρωποι του χώρου που θα μπορούσαν τότε να έχουν πάρει θέση, δεν το έκαναν αυτό, όπως το έκαναν αργότερα όταν έσκασε όλο το κίνημα metoo. Αυτό συμβαίνει σε πολλά πράγματα. Είναι θέμα timing, αν θέλεις…

Το θέμα της Σοφίας ήταν ξεκάθαρο, μια γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από έναν συνάδελφό της, βίαιη συμπεριφορά, μπροστά στα μάτια άλλων, πήγε και το κατήγγειλε κατευθείαν, πήγε στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο. Όταν συμβαίνει κάτι, καλό είναι να το καταγγέλουμε και να μην το αφήνουμε έτσι».