Quantcast

Σοκ σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στην Αθήνα - Έπαιρναν 14χρονη και την εξέδιδαν

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για αρπαγή και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης τροφίμου σε δομή φιλοξενίας.

Το νεαρό κορίτσι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έφευγε από το ίδρυμα και είχαν εκδοθεί κατά καιρούς και δελτία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Την περασμένη βδομάδα έφυγε ξανά, λέγοντας στην αδερφή της ότι «θα συναντηθεί με τον Ταχίρ». Η αδερφή της ανησύχησε από το γεγονός με αποτέλεσμα να ενημερώσει η ίδια την αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις, άνδρες της Άμεσης Δράσης την εντόπισαν σε αυτοκίνητο κοντά στο κέντρο και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό που βρισκόταν μαζί της.

Η ίδια είπε ότι είχε πάει σε ξενοδοχείο και συναντήθηκε με κάποιους άντρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρόσφατο χρόνο είχε πει στην αδερφή της ότι θα πήγαινε σε ξενοδοχείο για να συναντηθεί με κάποιους άντρες,  οι οποίοι θα της έδιναν 100 ευρώ για να περάσει μαζί τους το βράδυ. 

Επίσης, αστυνομικοί πραγματοποίησαν άλλες δυο συλλήψεις, ενός 25χρονου και ενός 24χρονου, αμφότεροι αλλοδαποί, για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι το βράδυ της Κυριακής είχαν συνευρεθεί με το παιδί σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, πληρώνοντας στον μαστροπό της 14χρονης το ποσό των 100 ευρώ

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τις Αρχές.