Quantcast

Σοκ στην Ηλεία: Δολοφονημένη εντοπίστηκε 11χρονη - Ομολόγησε ο δράστης

Δυσάρεστη εξέλιξη έχει η υπόθεση της εξαφάνισης 11χρονης κοπέλας, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας εντοπίστηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι περιοχή του κάμπου της Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, για τη δολοφονία του ανήλικου κοριτσιού έχει συλληφθεί ένας άνδρας ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για βιασμό ανηλίκων. Μετά από την ανάκρισή του ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Στην περιοχή έχει σπεύσει ιατροδικαστής και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στην αστυνομία ανακρίνονται επίσης άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του δράστη.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.

Το χρονικό

Η ανήλικη εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (9/6) από το χωριό Μυρτιά, στην Ηλεία. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10.06.2024, και ενεργοποίησε τον μηχανισμό Missing Alert.