Quantcast

Σοκ στην Καβάλα: Νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα - Σκότωσε το ενός έτους παιδί και τη μητέρα και αυτοκτόνησε

Σοκ προκαλεί το στυγερό έγκλημα στη Λεκάνη Καβάλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το kavalanews.gr, ένας 50χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και το ενός έτους παιδί τους στη Λεκάνη Καβάλας. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οπως μετέδωσε ο Realfm, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και το τελευταίο διάστημα διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού. Mέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα το δικαστήριο επρόκειτο να αποφασίσει για την υπόθεση της επιμέλειας του παιδιού. Ο άνδρας, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος, φαίνεται ότι ανησυχούσε πως η Ελληνο-γερμανίδα σύζυγός του θα έπαιρνε μαζί της το παιδί στη Γερμανία και προτίμησε να γράψει αυτό το τραγικό φινάλε.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να ζούσε στο σπίτι των παππούδων της μαζί με το παιδί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kavalanews.gr, σήμερα το πρωί ο κτηνοτρόφος, ο οποίος φέρεται να ζήλευε υπερβολικά την νεότερη σύντροφό του, της πρότεινε να πάνε μαζί βόλτα στο βουνό. Η 29χρονη είχε ζητήσει από μια γειτόνισσά της να την καλεί κάθε μισή ώρα καθώς φοβόταν πολύ. Κατά τη διάρκεια της βόλτας στο βουνό ήταν που ο κτηνοτρόφος σκότωσε τη σύντροφό του και το παιδί τους.

Μιλώντας στη Voria.gr, ο αντιδήμαρχος Νέστου για τη δημοτική ενότητα Ορεινού, Τερζόπουλος Ιωάννης, αναφέρει ότι τις σορούς του κτηνοτρόφου, της πρώην συντρόφου του και του μωρού τους βρήκε σήμερα το πρωί μέσα σε μια λίμνη αίματος ο πρώτος ξάδελφος του δράστη. Ο άνδρας φέρεται να σκότωσε με κυνηγετικό όπλο (μονόκαννη καραμπίνα) την 29χρονη και το παιδί τους μπροστά στην καλύβα του στάβλου που είχε, περίπου 1,5 χλμ από το χωριό Λέκανη.
 
Όπως αναφέρει ο κ. Τερζόπουλος, το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου τρία χρόνια και πρόσφατα απέκτησαν έναν γιο. Η Ελληνογερμανίδα, ζούσε παλαιότερα σε περιοχή της Γερμανίας, εκεί όπου κατοικούν σήμερα και οι γονείς της. Το καλοκαίρι είχει σημειωθεί ρήξη στη σχέση του ζευγαριού που οδήγησε στον χωρισμό του, ωστόσο διατηρούσαν, τουλάχιστον φαινομενικά, καλές σχέσεις. Σημειώνεται ότι ο αυτόχειρας είχε δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, έναν γιο και μία κόρη, καθώς και εγγόνια.