Quantcast

Σοκ στην Κρήτη για τον θάνατο της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα - «Ήταν ένα εύθυμο παιδί» λέει γειτόνισσα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σταλίδας από τον θάνατο της 17χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης, που έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ.

Η οικογένεια του κοριτσιού, συγγενείς, φίλοι, αλλά και συμμαθητές δεν μπορούν να εξηγήσουν τι συνέβη κι έπεσε από τη γέφυρα, με την Αστυνομία να περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και τα ιστολογικά στοιχεία για να ρίξει φως στην υπόθεση.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία της γειτόνισσας της 17χρονης Νικολέτας, η οποία δήλωσε στο cretapost.gr πως η νεαρή κοπέλα ήταν ένα εύθυμο παιδί που ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός. Το κοριτσάκι ήταν ένα πανέμορφο και καλό παιδί. Το βλέπαμε καθημερινά εδώ στη γειτονιά. Ήταν ένα εύθυμο παιδί που ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες. Δεν ξέρουμε τι συνέβη», επεσήμανε σχετικά ενώ τόνισε πως η 17χρονη «είχε στόχους, είχε αποφασίσει να σπουδάσει κτηνίατρος».

Ως προς την οικογένεια η κ. Στέλλα μόνο καλά λόγια μπορούσε να πει: «Η οικογένεια είναι πολύ καλή, όλοι μεταξύ τους ήταν δεμένοι. Πρόσεχε ο ένας τον άλλον. Ποτέ δεν ακούσαμε κάτι για αυτά. Η μικρή ήταν το μεσαίο κορίτσι, είχε μία μεγαλύτερη αδερφή και έναν μικρότερο αδερφό. Μάθαμε για το θλιβερό περιστατικό χθες το μεσημέρι και παγώσαμε. Δεν το περίμενε κανείς μας».

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο σχολείο της 17χρονης βρίσκονται από το πρωί ψυχολόγοι του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) για να στηρίξουν και να βοηθήσουν τα παιδιά κι ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης Μανολης Καρτσωνάκης οι ενδοσχολικές εξετάσεις γίνονται κανονικά εκτός κι αν κάποιο παιδί επικαλεστεί κώλυμα και μπορεί να ζητήσει την εξαίρεση του και να εξεταστεί άλλη μέρα.

Ως άτομο κλειστό χωρίς πολλές περιγράφουν την 17χρονη άτομα που τη γνώριζαν, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν ήξερε αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, καθώς δεν ανοιγόταν ιδιαίτερα.