Quantcast

Στα δικαστήρια Ναυπλίου ο σάτυρος Αρχιμανδρίτης από την Ερμιονίδα - Τι ισχυρίστηκε –H ανακοίνωση της Μητρόπολης Ύδρας - ΒΙΝΤΕΟ

Την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου στο Ναύπλιο, πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ιερομόναχος Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης, που υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας στην Αργολίδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr ο Ιερομόναχος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 3 Ιουνίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της ιστοσελίδας, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε καταλάθος σε άλλο παραλήπτη, ενώ πληροφορίες του real.gr κάνουν λόγο και για άλλες καταγγελίες γονιών που διερευνώνται  από τις Αρχές.

Σύμφωνα με την EΡΤ, ο Αρχιμανδρίτης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης 6 Ιουνίου του 2023.

Ανακοίνωση εξέδωσε  η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  αναφέροντας μάλιστα και το όνομα του ιερέα: