Quantcast

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία για ροζ βίντεο - Πρόκειται για κοπέλα από το φιλικό του περιβάλλον

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς μια νέα καταγγελία για ροζ βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος δήλωσε πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του με ακόμη ένα θύμα εκδικητικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κοπέλα από το φιλικό περιβάλλον του παρουσιαστή και συγκεκριμένα για κόρη φίλου του, την οποία φέρεται να προσέγγισε ερωτικά.

«Πρόκειται για συμπεριφορά ξεφτίλα», δήλωσε αργότερα εκνευρισμένος ο κ. Λύτρας, στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε την Δευτέρα άλλες τρεις περιπτώσεις εκδικητικής πορνογραφίας, καθώς τα κρούσματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας.