Quantcast

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι είπε στον εισαγγελέα - ΒΙΝΤΕΟ

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, ο κατηγορούμενος είπε στον εισαγγελέα ότι πράγματι “ανέβασε” τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο αλλά στο παρελθόν και δεν γνωρίζει πώς εξακολουθούν να υπάρχουν δημοσιευμένα.

“Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος” φέρεται να υποστήριξε ο παρουσιαστής.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του τόνισε ότι “θεωρώ ότι έχει γίνει ένα νομικό άλμα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του. Ο κ. Δακούρας είπε στον τηλεοπτικό φακό πως “έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει”.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ξαφνιάστηκε από την απόφαση του εισαγγελέα και έδειχνε περίλυπος, ενώ τον παρηγορούσαν άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος που βρίσκονταν δίπλα του.