Quantcast

Σύμη: Νέo βίντεο ντοκουμέντo από τη διαδρομή του Μάικλ Μόσλεϊ

Νέα στοχεία είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εξαφάνιση του Βρετανού δημοσιογράφου του BBC στη Σύμη που τελικά βρέθηκε νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος αγνοούνταν για 5 ημέρες βρέθηκε σε περιοχή της Αγίας Μαρίνας, 200 μέτρα από οργανωμένη παραλία.

Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, ο Βρετανός παρουσιαστής φαίνεται να περπατά μέσα από το χωριό Πέδι. O Μόσλεϊ ξεκίνησε με τα πόδια το μεσημέρι από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι που έφτασε, μετά από περίπου δύο ώρες, στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε νεκρός.

Οι τελευταίες κινήσεις πριν την εξαφάνιση

Πιο συγκεκριμένα, στις 13:30 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ο Μόσλεϊ ξεκίνησε από τον Άγιο Νικόλαο, χωρίς κινητό τηλέφωνο με μια ομπρέλα και πήρε ένα επικίνδυνο μονοπάτι μέσα από το βουνό για να κατέβει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας και πιθανότητα ζαλίστηκε.

Ένα τέταρτο μετά την αναχώρησή του, από την παραλία ο Μόσλεϊ έχει φτάσει στο Πέδι και σταματάει σε μια στάση λεωφορείου.

Να σημειωθεί πως μία γυναίκα τον αναγνώρισε και εμφανίζεται σίγουρη πως ο άντρας που είδε ήταν ο Βρετανός παρουσιαστής. Ωστόσο, αρχικά δεν υπάρχει καμιά άλλη μαρτυρία και κυρίως καμιά εικόνα από κάμερα ασφαλείας που να πιστοποιεί τους ισχυρισμούς της.

Η υπόθεση – θρίλερ παίρνει νέα τροπή το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μέσα από φωτογραφικά ντοκουμέντα και βίντεο. Από αυτά προέκυψε πως όντως ο Μόσλεϊ είχε περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι και είχε φτάσει στο Πέδι.

Η ώρα ήταν 13:50 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν δυο κάμερες ασφαλείας κατέγραφαν τον παρουσιαστή να έχει περάσει το μονοπάτι σώος.

Δύο λεπτά μετά όταν το ρολόι έδειχνε 13:52 κάμερα τον καταγράφει να κατευθύνεται προς την Αγία Μαρίνα. Στις 14:02 εκείνο το μεσημέρι, στην αρχή του μονοπατιού, καταγράφεται ζωντανός για τελευταία φορά.