Quantcast

Συνελήφθη ο άνδρας που ξυλοκόπησε την Αρετή Γεωργιλή: «Με έδειρε γιατί μπορούσε»-Βίντεο

Τι κατήγγειλε η  Αρετή Γεωργιλή.

Συνελήφθη ο άνδρας που φέρεται να ξυλοκόπησε την αρχαιολόγο και ιδρυτικό στέλεχος του βιβλιοπωλείου Free Thinking Zone, Αρετή Γεωργιλή, όταν αυτή του ζήτησε να μετακινήσει το φορτηγό του καθώς την εμπόδιζε να βγει από το γκαράζ της.

Ο άνδρας συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Νίκαια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, και αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.       

«Άρχισε να με χτυπάει με χέρια και με πόδια, με έπιασε από τον λαιμό, από τον αυχένα, από τα μαλλιά απόπου μπορούσε.  Δεν τον ενόχλησαν ούτε οι  ηλικιωμένοι περαστικοί που φώναζαν να σταματήσει ούτε οι άνθρωποι που βγήκαν στα μπαλκόνια τους, ούτε η μητέρα μου εκλαίγε ούτε τίποτα. Σταμάτησε μόνο όταν ένας νεαρός από διπλανή πολυκατοικία του είπε οτι αν δεν σταματήσει θα κατέβει κάτω να τον σταματήσει αυτός. Αυτό μόνο.» ανέφερε η Αρετή Γεωργιλή σε δημοσίευση που έκανε στο Facebook για το περιστατικό.

«Με χτύπησε πολύ. Προσπαθούσε να καταφέρει χτυπήματα πίσω από το κεφάλι», περιέγραψε η ίδια σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα (27-5-2022) το μεσημέρι στη Νίκαια, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ημεδαπός κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. 

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι χθες (26-5-2022) το πρωί, σε υπόδειξη ημεδαπής να μετακινήσει το Δ.Χ.Φ. όχημά του, που είχε σταθμεύσει έμπροσθεν του γκαράζ της οικίας της, εμποδίζοντας την έξοδο του αυτοκινήτου της, την εξύβρισε, την απείλησε και άσκησε σε βάρος της σωματική βία.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Α.Τ. Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.