Quantcast

Τα νεότερα για την υγεία της εθελόντριας που τη δάγκωσε οχιά

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται η 39χρονη.

Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κρίνεται η κατάσταση της εθελόντριας στις διασώσεις ζώων που τη δάγκωσε οχιά την Παρασκευή, σε σχολείο, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, παραμένει σε καταστολή υπό μηχανική υποστήριξη της αναπνοής της, στην Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Η άτυχη εθελόντρια έπαθε αναφυλακτικό σοκ λίγο αφότου δέχθηκε το δάγκωμα από την οχιά και μάλιστα διασωληνώθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Να σημειωθεί πως η γυναίκα έφθασε αιμοδυναμικά ασταθής στο νοσηλευτικό ίδρυμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Είναι σε καταστολή, είναι σταθερά και περιμένουμε να αντιδράσει ο οργανισμός της,  γιατί είναι αλλεργικό σοκ» είπε η μητέρα της, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «Τίποτα άλλο δεν ξέρουμε, δεν θα ασχολιόταν με αυτό το θέμα, εθελόντρια ήταν και έτρεχε όπου τη φώναζαν, ειδικά χθες που ήταν για Δημοτικό Σχολείο. Ετρεξε σαν τρελή και πήγε, από εκεί και πέρα μας ειδοποίησαν ότι είναι στο Παπανικολάου. Δεν ήταν η μοναδική φορά. Το έπιασε και χθες το φίδι, το έβαλε στο κλουβί που το βάζουν και προφανώς την ώρα που πήγε να το κλείσει, δεν ξέρω τι έγινε».