Quantcast

Τέλος στη ζωή του έδωσε πρώην διαγωνιζόμενος σε reality

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν αποκαλυφθεί, πληροφορίες κάνουν λόγο για βαθιά απογοήτευση.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Ερμής Καραγιάννης. Το 23χρονο μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τις audition του GNTM 3, αυτοκτόνησε τα προηγούμενα 24ωρα και την τραγική είδηση έκαναν γνωστή στο κοινό στενοί του φίλοι μέσα από τα social media.

«Με έχετε δει στο trailer ενός ριάλιτι, που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι», είχε αναφέρει ο Ερμής Καραγιάννης στην κάμερα κατά την διάρκεια των audition του reality μοντέλων, χωρίς να καταφέρει ωστόσο να προκριθεί στην επόμενη φάση από την κριτική επιτροπή.

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν αποκαλυφθεί, πληροφορίες κάνουν λόγο για βαθιά απογοήτευση. Στο τελευταίο αντίο παραβρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων η Αναστασία Γιούσεφ και η Κατερίνα Στικούδη.

Η καλή φίλη του Ερμή Καραγιάννη, Ρένια Τσακίρη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας πως αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη.

« Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Μας έκανε κάποιους φίλους του delete και κάποιους block. Αλλά δεν μας πέρασε από το μυαλό. Μας έλεγε δεν έχει νόημα η ζωή μου, δεν μπορώ να βρω σύντροφο. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε. Έμενε με τον μπαμπά του. Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος... ένιωσε γαλήνη ότι το έκανε. Δεν δούλευε», είπε η Ρένια Τσακίρη και σόκαρε με τα λόγια της.

 

Ποιος ήταν ο Ερμής Καραγιάννης

Ο Ερμής Καραγιάννης, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, φαίνεται πως έκρυβε έναν βαθύ πόνο που τον οδήγησε σε αυτή την τραγική απόφαση.

Το νεαρό μοντέλο σε ηλικία 19 ετών πήγε στις auditions του GNTM. Αν και ιδιαίτερα γοητευτικός και όμορφος, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps.

Όπως είχε δηλώσει τότε, ο Ερμής ασχολείται με το commercial modelling και ευελπιστούσε να περάσει στο fashion modelling! Ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά του έδωσαν το «ναι», ωστόσο ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν συμφώνησαν και δεν τον πέρασαν στα bootcamps.