Quantcast

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η Ρούλα ήταν προβληματική» - Τι αποκάλυψε φίλη του ζευγαριού

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες γνωστών και φίλων της οικογένειας από την Πάτρα, που «έχασαν» τα τρία παιδιά τους.

Μια νέα μαρτυρία που αφορά την μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μια φίλη του ζευγαριού.

Όπως ανέφερε η γυναίκα που γώριζε τη μητέρα των παιδιών από μικρή ηλικία, η Ρούλα ήταν «δύσκολο παιδί», «προβληματική» και ήθελε συνεχώς την προσοχή των γύρω της.  Όπως επίσης αποκάλυψε, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της δύο φορές, όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία.

«Ξέρω τη Ρούλα απ’ όταν ήταν παιδί. Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της. Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο... Η Ρούλα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα» είπε στην «Μπαμ» η φίλη του ζευγαριού.

«...Κάποια στιγμή γνώρισε έναν νεαρό, τον οποίο υποτίθεται ότι τον ερωτεύτηκε. Μεταφορικά ‘‘τον είχε πνίξει με τη συμπεριφορά της’’. Τον παρακολουθούσε νύχτα – μέρα. Ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του. Αυτός αντιδρούσε και κάποια στιγμή τη χώρισε. Αυτή συνέχισε να το κάνει αυτό, του έστελνε συνέχεια μηνύματα, τον βομβάρδιζε. Τον ακολουθούσε στο γήπεδο, γιατί αυτός έπαιζε σε μια τοπική ομάδα. Η Ρούλα την περίοδο που είχε προβλήματα με τον πρώην της έκανε και μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά αυτό δεν οδήγησε σε επανασύνδεση. Στη συνέχεια γνώρισε έναν άλλο άνδρα, τον Β., με τον οποίο και αρραβωνιάστηκε. Μάλιστα μετακόμισε στο σπίτι των πεθερικών της, με τους οποίους έμεναν μαζί. Εγιναν μεγάλοι καβγάδες και πολλές φασαρίες για τον τρόπο συμπεριφοράς της, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τη χωρίσει. Η Ρούλα στη συνέχεια αποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας για να έχει κάποιο χαρτζιλίκι» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε η φίλη της Ρούλας γνώρισε τον Μάνο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ενλω αναφέρθηκε και στη γνωριμια του ζευγραιού. «Συναντήθηκαν σε ένα club της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ρούλα έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα. Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους ο Μάνος Δασκαλάκης μετακόμισε στο σπίτι της γιαγιάς της Ρούλας» είπε.

Ο πατέρας των παιδιών είχε επιφυλάξεις για την εγκυμοσύνη

Όπως αποκάλυψε η φίλη της μητέρας των παιδιών, η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε πολύ σύντομα και ο Μάνος διατηρούσε επιφυλάξεις για το αν έπρεπε να κρατήσουν το παιδί καθώς αυτός ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία. Σύμφωνα με την «Μπαμ», είχε επέμβει και η μητέρα του Μάνου για να μην κρατήσουν το παιδί . Ωστόσο, η Ρούλα σχεδόν εκβιαστικά έπεισε τον Μάνο να κρατήσουν το παιδί και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννησή του.

Οπως είπε η γυναίκα, το ζευγάρι, από τον πρώτο καιρό της συμβίωσής του, είχε προβλήματα: «Η Ρούλα θεώρησε ότι επειδή είναι μεγαλύτερη και έχει εμπειρία, μπορεί να περνάει το δικό της. Παράλληλα, εξέφραζε την αγωνία της μήπως της κάνουν μάγια για να χάσει το παιδί... Η Τζωρτζίνα, όταν γεννήθηκε, ήταν ένα πανέμορφο και υγιέστατο μωρό. Το ζευγάρι με το μωρό τους έμενε χωρίς να πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι που τους είχε παραχωρήσει η σπιτονοικοκυρά τους, η οποία πέθανε στο νοσοκομείο από καρκίνο. Η γυναίκα ήταν ευκατάστατη, δεν είχε παιδιά και καθώς αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, τους είχε κάνει πληρεξούσιο για να διαχειρίζονται την περιουσία της», ανέφερε.

Τα «ψέματα» της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Το δεύτερο κοριτσάκι της οικογένειας, η Μαλένα, ήταν σαν άγγελος πραγματικός, πιο όμορφη κι από την Τζωρτζίνα», είπε η φίλη του ζευγαριού. «Παιχνιδιάρα, υγιέστατη, δεν είχε ποτέ κανέναν εξάνθημα. Η Ρούλα δεν μας είχε πει ποτέ ότι πάσχει από κάτι. Ανακάλυψε μόνη της ότι το παιδί είχε λευχαιμία. Μας είπε ότι ψηλάφισε τη Μαλένα, βρήκε ότι οι αδένες της ήταν διογκωμένοι, την πήγε στην παιδίατρο και αυτή τους έστειλε στην Αθήνα».

Η γυναίκα  δήλωσε ότι μίλησαν στο τηλέφωνο με τη Ρούλα, όταν η μικρή ήταν στο νοσοκομείο.  Όπως είπε της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό που έλεγε η Ρούλα στην κηδεία της Μαλένας: «Ήρθαν αμέσως οι γιατροί. Προσπάθησαν πάρα πολλή ώρα να την επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας στην εφημερίδα, «η μητέρα εξέφρασε την πρόθεση να δημοσιοποιήσει ένα ευχαριστήριο στους γιατρούς. Όταν αργότερα έμαθε ότι η Ρούλα και ο Μάνος έκαναν μήνυση για τον θάνατο της Μαλένας, της δημιουργήθηκε τεράστια έκπληξη».

Οι καυγάδες του ζευγαριού

Σύμφωνα με την μαρτυρία της φίλης, μετά τη γέννηση της Ιριδας ξεκίνησαν οι έντονοι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού: «Η Ρούλα έλεγε τότε ότι ο Μάνος έχει αλλάξει, ότι την κακομεταχειρίζεται, ότι θέλει να τη χωρίσει, ότι ξενοκοιτάει και θα του δείξω, θα του κάνω...Την εβδομάδα του θανάτου της Ίριδας, το μωρό έμενε με την αδελφή και τη μητέρα της Ρούλας σε ένα εξοχικό που είχαν από τη γιαγιά της Ρούλας στην Κάτω Αχαγιά, 20 λεπτά έξω από την Πάτρα. Όταν ο Μάνος είχε φύγει από το σπίτι τους και της είχε πει ότι θα προχωρήσει σε διαδικασίες διαζυγίου, η Ρούλα ζήτησε επιτακτικά από την αδελφή της να επιστρέψει το μωρό. Την Παρασκευή γυρνάει το παιδί η αδελφή της από τη γιαγιά. Την Κυριακή το παιδί πέθανε...», περιγράφει.

Συνεχίζοντας ανέφερε «από τη στιγμή που έπαθε το πρόβλημα η Τζωρτζίνα, είχαν μια μεγάλη εισροή χρημάτων, ενώ το κοριτσάκι έπαιρνε και όλα τα επιδόματα που δικαιούται μια μητέρα με παιδί τετραπληγικό. Τότε η Ρούλα είχε επιλέξει να απομονωθεί μαζί με την Τζωρτζίνα».