Quantcast

Θεσσαλονίκη: Αρνητές έκαναν τους αστυνομικούς και εισέβαλαν σε χώρο που γίνονταν rapid test

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε χώρο όπου διενεργούνταν rapid test στη Θεσσαλονίκη.

Kωμικοτραγικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε χώρο που διενεργεί rapid test, στη Θεσσαλονίκη. Οπως αναφέρει το thestival.gr, μια ομάδα τεσσάρων αρνητών εμφανίστηκε στην είσοδο του καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας και ζήτησε από τον υπεύθυνο του χώρου να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Εκείνος έκπληκτος αναρωτήθηκε για ποιον λόγο να τους υπακούσει. Οι τρεις άντρες και η γυναίκα του είπαν ότι είναι όργανα της «Συνταγματικής Αστυνομίας», ενώ έφεραν στο στήθος τους ένα καρτελάκι που έγραφε «Θεματοφύλακας του Άρθρου 120 του Συντάγματος».

Ισχυρίστηκαν ότι επειδή είναι «θεματοφύλακες» μπορούν να ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα. Παράλληλα, δεν παρέλειψαν να καταφερθούν εναντίον του εμβολίου για τον κορωνοϊό φωνάζοντας ότι τα rapid test είναι παράνομα.

Ο υπεύθυνος του rapid test point δεν πίστευε στα αυτιά του. Οταν αντιλήφθηκε ότι δεν πρόκειται για φάρσα, ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τους τέσσερις «θεματοφύλακες» και τους οδήγησαν στο κρατητήριο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Το πρωί της Πέμπτη (2/12) θα παραπεμφθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.