Quantcast

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Όλα τα στοιχεία δείχνουν γυναικοκτονία - Θύμα κακοποίησης η 42χρονη

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, με την σορό που εντοπίστηκε θαμμένη και σκεπασμένη με τσιμέντο στην αυλή του σπιτιού που ζούσε η εξαφανισμένη 42χρονη Μόνικα Γκιους με τον σύντροφό της.

Σχεδόν σίγουρο θεωρούν οι αστυνομικοί ότι τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βάθος τριών μέτρων κάτω από το τσιμέντο στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας ανήκουν στη σορό της 42χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία, η οποία αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη νεκροψία - νεκροτομή στο νοσοκομείο της Καλαμάτας προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση. Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν μία ακόμα περίπτωση γυναικοκτονίας και όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω στον σύντροφο της 42χρονης Μόνικα Γκιους.

Στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα θαμμένο βρέθηκε νωρίτερα ιατροδικαστής και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών. Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ανήκει σε γυναίκα, ενώ η εξέταση DNA αναμένεται να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Πάντως, οι Αρχές έχουν εντοπίσει τα ίχνη του Ρουμάνου συντρόφου της και εφόσον από το DNA προκύψει επίσημη ταυτοποίηση, πως πρόκειται όντως για τη Μόνικα Γκιους, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί στην Κυπαρισσία που ερευνούσαν την υπόθεση είχαν πειστεί ότι είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και σήμερα αποφασίστηκε να ερευνηθεί για πολλοστή φορά το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της. Μάλιστα, πρόσφατα είχε ερευνηθεί και ο βόθρος της οικίας δίχως αποτέλεσμα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gargalianoionline.gr.

Σε γυναίκα μετρίου αναστήματος ανήκει ο σκελετός

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος».

Όπως πρόσθεσε ο ιατροδικαστής, «αύριο πρόκειται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί».

Να σημειωθεί ότι ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η εκσκαφή.

Ήταν θύμα κακοποίησης - Είχε βρει καταφύγιο στην παράγκα ενός άστεγου άνδρα

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της 42χρονης Μόνικα που αγνοούταν από τον περασμένο Φεβρουάριο και βρέθηκε σήμερα τσιμεντωμένη στο σπίτι της στην Κυπαρισσία, προχώρησε η Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι η 42χρονη γυναίκα που πιθανολογείται ότι είναι η νεκρή, αναζητούνταν για αρκετό καιρό μέσα από την εκπομπή της.

«Παρ΄όλο που το περιμέναμε και 'μεις, γιατί φάνηκε από την εκπομπή ότι αυτή η γυναίκα έχει πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας, νιώσαμε ένα σοκ σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη, υπογραμμίζοντας πως ενώ την αναζήτησε τον Ιούνιο, φέρεται να χάθηκε το Φεβρουάριο.

«Δεν έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή της έγκαιρα, γιατί και οι συγγενείς της δεν ήθελαν να έχουν σχέσεις με τον σύντροφό της. Όπως μας είπε η αδελφή της, που ζει στην Ιταλία, έχει πεθάνει και η γυναίκα του άνδρα αυτού στη Ρουμανία και ερευνούν την υπόθεση οι Αρχές εκεί» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη.

«Κάναμε την εκπομπή, με την ξαδέλφη της αγνοούμενης, και φάνηκε ότι η κοπέλα αυτή δεν πρέπει να ζει και οι καταγγελίες που έγιναν από το μεγαλύτερο γιο -που ζει στην Αγγλία- περί κακοποίησης ήταν σοβαρές, τόσο προς την ίδια τη γυναίκα, όσο και προς το μικρό της γιο» υπογράμμισε η γνωστή δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι το παιδί το πήρε αργότερα ο πατέρας του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, η άτυχη γυναίκα είχε ανάγκη τον συγκεκριμένο άνδρα επειδή τον είχε ανάγκη λόγω της υγείας της. «Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι» πρόσθεσε η έμπειρη δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η άτυχη γυναίκα για να αποφύγει την κακοποίηση του συντρόφου της, είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή.

Όπως σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη όταν επικοινώνησε με τον σύντροφο της άτυχης 42χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Ρουμανία, εκείνος της είχε πει: «Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος σημείωσε ότι από την έρευνα της εκπομπής, ο ύποπτος αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής, προκειμένου να κάνει οικοδομικές εργασίες στο σπίτι που έμεναν.

Πώς έφτασαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα

Οι ιδιοκτήτες διπλανού σπιτιού, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα, είναι ιδιοκτήτες και της οικίας που ζούσε η εξαφανισμένη 42χρονη Μόνικα Γκιους με τον σύντροφό της. Κάποια στιγμή η σύζυγος πήγε στο σημείο για να κάνει κάποιες εργασίες καθαριότητας και πρόσεξε ότι σε ένα σημείο στην αυλή έλειπε ένα σκαλοπάτι από τη σκάλα που οδηγούσε στον δεύτερο όροφο της οικίας και μάλιστα είχε πέσει πρόσφατα τσιμέντο.

Οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν την αστυνομία και σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί με τη βοήθεια συνεργείου πήγαν στο σημείο προκείμενου να σκάψουν και βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι όποιος τοποθέτησε το πτώμα εκεί είχε φροντίσει να καλύψει καλά τα ίχνη του αφού είχε ρίξει πάνω από το φρέσκο τσιμέντο άμμο και χώματα για να μην φαίνεται, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gargalianoionline.gr.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση

Η 42χρονη Μόνικα Γκιους, μητέρα τριών παιδιών, έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην περιοχή, εργαζόταν ως καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία χρόνια ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά.

Δείτε το βίντεο από το Mega: