Quantcast

Θρίλερ στην Πάτρα: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε οικογένεια με βρέφος - Κατασπάραξε τον σκύλο τους - Βίντεο

Συγκλονιστικό περιστατικό διαδραματίστηκε στην Πάτρα, με ένα εξαγριωμένο πιτ μπουλ που κατασπάραξε έναν σκύλο και επιτέθηκε στον παππού και τη γιαγιά που είχαν βγάλει βόλτα το εγγόνι τους

Ο παππούς και η γιαγιά, το απόγευμα της Δευτέρας έκαναν βόλτα μαζί με το μόλις 15 μηνών εγγονάκι τους, παιδί της 28χρονης κόρης τους. Μαζί τους είχαν και το σκυλάκι τους, βάρους 4 κιλών.

Χωρίς να έχουν απομακρυνθεί πολύ από το σπίτι τους, είδαν ένα λευκό πίτμπουλ να βγαίνει από ένα σπίτι.

«Από μια ανοιχτή πόρτα βγήκε αυτό το πίτμπουλ και μας όρμησε. Η ουσία ήταν να γλιτώσουμε το μωρό. Προσπάθησα να γλιτώσω και το σκυλάκι αλλά δεν τα κατάφερα», λέει στον Alpha ο παππούς, που τραυματίστηκε και ο ίδιος από την επίθεση του πίτμπουλ.

Η κόρη του, μητέρα του βρέφους λέει: «Πήγαν πάνω στο μωρό και έμεινε το σκυλί απροστάτευτο. Ο πατέρας μου πήγε να το σώσει και γι αυτό τον πέταξε κι αυτόν κάτω και άρχισε να τον δαγκώνει και να τον τρώει».

«Ο σκύλος μου είναι ήρεμος και δεν πειράζει κανέναν αν δεν τον πειράξεις»

Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ υποστηρίζει: «Το σκυλί το είχα κλεισμένο στην αυλή με κλειστή πόρτα. Δεν ξέρω πώς κατάφερε να την ανοίξει ή αν την άφησε κάποιος μισάνοιχτη καταλάθος - ίσως η γιαγιά μου. Το αφήνω ελεύθερο το σκυλί στην αυλή, για τους κλέφτες. Ο σκύλος μου είναι ήρεμος και δεν πειράζει κανέναν αν δεν τον πειράξεις»

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Alpha: