Quantcast

Τι «κρύβει» ο Μάνος Δασκαλάκης - H ανησυχία της Πισπιρίγκου και η κίνηση που προκαλεί ερωτήματα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ή ο Μάνος Δασκαλάκης ανησυχούσε για τη δημοσιοποίηση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας;

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία του πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος στην επίσημη κατάθεσή του στην ανακρίτρια Αθηνών, κατέδειξε πώς άλλαξε η συμπεριφορά της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ειδικότερα, αναφερόμενος στη συμπεριφορά της όταν άρχισαν να διατυπώνονται, δημόσια, υποψίες για τον θάνατο της μικρής κόρης του, ο Μάνος Δασκαλάλης δήλωσε: «διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα, εκθέτοντας τις δικές της απόψεις και έχοντας συνεχώς τον νου της, αν θα πουν κάτι σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας ή αν έχουν ανακαλύψει κάτι. Ο τρόπος αυτός δεν μου άρεσε και μάλιστα της έλεγα, για ποιο λόγο είχε απορροφηθεί τόσο πολύ και είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για τα αίτια θανάτου του παιδιού μας».

Ωστόσο, εύλογα γεννάται το ερώτημα, γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης «καρφώνει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για «ανησυχία» ως προς τη δημοσιότητα του τρίτου θανάτου μέσα στην οικογένειά του, όταν ο ίδιος, την ημέρα που η Τζωτρζίνα «έφυγε» από τη ζωή, πρώτος επέδειξε μεγάλη ανησυχία για τη δημοσιοποίηση της είδησης και τα ερωτήματα που πλέον εγείρονταν για τις τρεις απώλειες των παιδιών, μέσα σε 2,5 χρόνια.

Όπως μεταδίδει το pelop.gr, ο Μάνος Δασκαλάκης απέστειλε σε διαχειριστή της τοπικής ιστοσελίδας το παρακάτω μήνυμα στις 9.10 μ.μ.της 29ης Ιανουαρίου, αναρτώντας την είδηση θανάτου της Τζωρτζίνας, με τις επακόλουθες εύλογες απορίες.

«Σεβαστείτε… Μην ανεβάζετε τίποτα. Κατέβασέ το. Γράφετε ό,τι θέλετε» ανέφερε στο μήνυμά του στο facebook.

Βέβαια, πέραν του ότι η εν λόγω ανάρτηση ουδέποτε κατέβηκε -αφού κρίθηκε πως ήταν μία αληθής δήλωση- μεταγενέστερα αποδείχθηκε πως τα πράγματα ήταν όπως τα ανέφερε ή και ακόμα χειρότερα.

Σήμερα, προκύπτει αβίαστα το ερώτημα: Ποιος ανησύχησε τότε (πιο πολύ) για τη δημοσιότητα; Η Ρούλα Πισπιρίγκου ή ο Μάνος Δασκαλάκης; 

«O Μάνος δεν ήθελε το κόλλημα της Πισπιρίγκου με μάγισσες και χαρτορίχτρες» 

«Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε παρέα με ''περίεργα'' άτομα που είχαν μπλέξει με ουσίες» και ο Μάνος Δασκαλάκης «δεν ήθελε να έχουν σχέσεις» υποστήριξε μάρτυρας, σύμφωνα με τον Alpha. Οπως ισχυρίστηκε, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη είχε φτάσει στο σημείο να θεωρεί πως η πεθερά της έκανε μάγια.

«Το ένα πράγμα που δεν ήθελε ο Μάνος ήταν όλο αυτό το κόλλημα της Ρούλας με μάγισσες και χαρτορίχτρες και το δεύτερο ήταν η σχέση με την αδερφή της γιατί είχε κάποιες περίεργες παρέες. Κάποιοι έλεγαν ότι, δεν τα είχα δει σας μεταφέρω τι έχει ακουστεί, είχε σχέση με ανθρώπους που πέρασαν δυσκολίες και είχαν μπλέξει ακόμα και με ουσίες. Εντάξει αυτά ανθρώπινα είναι. Ολοι έχουμε δυστυχώς στον κοινωνικό μας περίγυρο ανθρώπους που είχαν μπλέξει με ουσίες. Απλά όταν είχε σκάσει πριν από 10 μέρες το θέμα με την κεταμίνη κάποιοι είπαν μήπως η αδερφή της Ρούλας που ήξερε αυτούς τους ανθρώπους θα μπορούσε να την έχει προμηθεύσει την συγκεκριμένη ουσία, λέμε τώρα σενάριο. Γιατί ξέρουμε ότι στα στέκια των ναρκωτικών χρησιμοποιείται η κεταμίνη» συμπλήρωσε ο μάρτυρας.

Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας 

Παράλληλα, νέα έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας για να φτάσουν οι ειδικοί σε ασφαλή συμπεράσματα για την υπόθεση της Πάτρας γίνεται με εισαγγελική εντολή. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε ότι θα γίνει συσχετισμός ανάμεσα στα αποτελέσματα αυτής της νέας έρευνας με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αν τα πορίσματα δείξουν εγκληματική ενέργεια.

«Πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλα άτομα στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αυτό εκτιμώ τουλάχιστον. Θεωρώ απίθανο αν δεν υπάρχει συμμετοχή, τουλάχιστον κάποιοι να γνώριζαν. Και με δεδομένο ότι βλέπω και μια στάση αυτή τη στιγμή του πατρός που -από τη στιγμή που είδε το “φως” η κατάθεσή του- είναι μία κατάθεση που ουσιαστικά στηρίζει τη σύζυγό του. Και βλέπω και μία στάση τελείως διαφορετική στα μέσα. Άλλα είπε εκεί, στη νόμιμη διαδικασία και άλλα λέει προς τα έξω. Γιατί το κάνει αυτό;», τόνισε ο αξιωματικός εν αποστρατεία.

Η Πισπιρίγκου τσακωνόταν στο facebook την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας

Το φως βλέπουν αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο facebook την ίδια ημέρα που είχε κηδευτεί η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα φαινόταν έντονα ενοχλημένη με όλους εκείνους που αναρωτιούνταν πώς είναι δυνατόν τρία παιδιά να έχουν φύγει από τη ζωή χωρίς οι γιατροί να βρουν την αιτία. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα flamis.gr, η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας, ακόμη και την ίδια μέρα της κηδείας της 9χρονης δεν δίσταζε να επιτίθεται σε όσους σχολίαζαν και μάλιστα να επικαλείται «γονίδιο» το οποίο σκότωσε τα παιδιά της.

Βλέποντας ένα σχόλιo μίας γυναίκας ότι «κάτι δεν κάθεται καλά» στην όλη υπόθεση, η 33χρονη μητέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα απαντάει έντονα: «Εσένα που δεν σου κάθεται καλά, πήγαινε να βρεις το γονίδιο που το έκανε όλο αυτό και έλα να το πεις και σε εμάς».

Δείτε τι απαντούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στα σχόλια κάτω από δημοσιεύματα:

Το σύνδρομο Μινχάουζεν – Τι κατέθεσε ο γιατρός της Τζωρτζίνας

Ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, είχε αναφέρει αναφορικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι είχε υποψιαστεί πως υπάρχει το ενδεχόμενο να πάσχει από το σύνδρομο Μινχάουζεν. Μάλιστα ο γιατρός της Τζωρτζίνας είχε επικοινωνήσει με ειδικούς στην ψυχιατρική κλινική, ενώ είχε μεταφέρει τη σκέψη του και στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για τα επεισόδια της μικρής Τζωρτζίνας απάντησε ότι κανένας γιατρός ή νοσηλευτής της μονάδας δεν είδε τη μικρή να κάνει όλα τα επεισόδια που ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς δεν παρουσίαζε κάτι παρόμοιο όταν βρισκόταν υπό την προστασία των γιατρών.

Μάλιστα ο κ. Ηλιάδης που όταν αναφέρεται στην Τζωρτζίνα την αποκαλεί η «μικρούλα», μίλησε για διαφοροποίηση της συμπεριφοράς της μητέρας που παρακολουθούσε σαν τρίτο πρόσωπο, σαν θεατής την πορεία του παιδιού της, ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να καταγράψει σε βίντεο τα επεισόδια της Τζωρτζίνας.