Quantcast

Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέλνει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στην 49χρονη από τη Μεσσήνη, η οποία δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα το 2020. 

«Είμαι δίπλα της. Εχω μάθει ότι είναι δυνατή. Ελπίζω να τα καταφέρει. Να πιστέψει στον εαυτό της» πρόσθεσε, θέλοντας να στείλει με αυτόν τον τρόπο το δικό της μήνυμα στην 49χρονη.

Παράλληλα, μιλώντας στον Alpha, αναφέρθηκε και σε όλες τις γυναίκες, που πέφτουν θύματα επιθέσεων, ζητώντας μέτρα προστασίας. «Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς. Μιλάω με πολλές κοπέλες που μου λένε το ίδιο πράγμα, ότι δεν αισθάνονται ασφαλείς. Χρειάζεται πρόληψη», τόνισε, ζητώντας να παρθούν μέτρα προστασίας για τα θύματα που νοσηλεύονται.