Quantcast

Το Twitter αποθέωσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αφού μπόρεσες εσύ, μπορούμε όλοι μας»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν από δύο χρόνια, η οποία άλλαξε όλη της τη ζωή.

Tο Twitter υποκλίθηκε στη γενναία στάση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία άνοιξε την καρδιά της αποδεικνύοντας ότι το βιτριόλι της Έφης Κακαράντζουλα μπορεί να της έκαψε το πρόσωπο, όμως δεν κατάφερε να της κάψει και την ψυχή. 

«Μετά την επίθεση δεν ένιωθα, όχι γυναίκα, δεν ένιωθα άνθρωπος»

«Έκανα τουλάχιστον ένα χρόνο για να επιτρέψω σε κάποιον να με ακουμπήσει. Ακόμα και τις φίλες μου που ήθελαν να με αγκαλιάσουν, να νιώσουν την υφή των μοσχευμάτων - φοβόμουν πολλοί. Μετά την επίθεση δεν ένιωθα, όχι γυναίκα, δεν ένιωθα άνθρωπος. Ένιωθα πως δεν είχα καν ανθρώπινη μορφή. Οπότε ήταν πολύ μακριά για εμένα εκείνο το βήμα, να σκεφτώ τον εαυτό μου ερωτικά με κάποιον», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Ιωάννα στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

«Πώς να πλησιάσεις κάποιον όταν σκέφτεσαι συνεχώς πως η εικόνα σου μπορεί να τον απωθεί ή να τον τρομάζει; Όταν δεν έχεις μαλλιά, δεν έχεις αυτί, δεν έχεις φρύδια…», πρόσθεσε. 

Παράλληλα, μιλώντας για τα εφιαλτικά βράδια που βίωσε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, αποκάλυψε ότι έφτασε να κάνει σκέψεις αυτοκτονίας.

«Με πολύ πόνο, απελπισία, προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή. Ενώ είμαι μεγάλος λάτρης της ζωής και όποτε άκουγα ότι κάποιος έδωσε τέλος στη ζωή του αυτό με θύμωνε. Μέσα στο νοσοκομείο έκανα τη σκέψη, ότι τώρα καταλαβαίνω πως κάποιοι φτάνουν στο σημείο να κάνουν κακό στον εαυτό τους και να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Για κάποια δευτερόλεπτά βρέθηκα και εγώ σε αυτό το σημείο. Σκέφτηκα ότι σου φαίνεται λυτρωτικό», είπε χαρακτηριστικά. 

Πλέον κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω «είσαι όμορφη»

«Έχω αποκτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα. Πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Κοιτάζω και λέω 'είσαι όμορφη'. Για εμένα η λέξη 'όμορφη' δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εικόνα. Έχει να κάνει με το πως νιώθω και την αγάπη που παίρνω καθημερινά από τους δικούς μου. Κι έτσι έχω ξαναχτίσει όλο αυτό το συναίσθημα και την αυτοπεποίθηση», τόνισε η Ιωάννα.

Βαθιά υπόκλιση στο Twitter

«Και έτσι έγινες η Ιωάννα όλων μας», «Όσο εσείς ασχολείστε για άλλη μια μέρα με την Πισπιρίγκου, εμείς επιλέγουμε να ασχολούμαστε με την υπέροχη Ιωάννα», «η μία (σ.σ.: Κακαράντζουλα) με το βλέμμα κάτω και η άλλη (σ.σ.: Παλιοσπύρου) με το βλέμμα ψηλά», «αφού μπορείς εσύ, μπορούμε όλοι μας», είναι μόνο ελάχιστα από τα σχόλια στο Τwitter.