Quantcast

Τροχαίο στα Χανιά: Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Νίκο και τη 15χρονη Ελίσα που «έσβησαν» στην άσφαλτο

Ο νεαρός οδηγός ήταν χωρίς δίπλωμα και το όχημα ανασφάλιστο. Πως έγινε το ατύχημα.

Το σοκαριστικό δυστύχημα το μεσημέρι της Κυριακής στα Χανιά, βύθισε στο πένθος το χωριό Κάντανος, τόπο καταγωγής των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.

Μια βόλτα για τέσσερα παιδιά, τον 23χρονο Νίκο, την 23χρονη Νεκταρία, τον 17χρονο Σταύρο και την 15χρονη Ελίσα, κατέληξε σε τραγωδία. Ο Νίκος και η Ελίσα ανασύρθηκαν νεκροί μέσα από τις λαμαρίνες ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού του ενός οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το όχημα. Λίγο αργότερα η 15χρονη έχασε κι εκείνη τη μάχη για τη ζωή, καθώς μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Κι αν ο Σταύρος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, όλη τη νύχτα οι γιατροί έδιναν μάχη στο χειρουργείο για να σώσουν την Νεκταρία.

«Είχανε πάει βόλτα τα παιδιά. Πήρανε τώρα κάποιο αυτοκίνητο, κάνανε την βόλτα τους. Στο Καστέλι έγινε αυτό, δεν είχαν κάποια δουλειά βέβαια να πάνε εκεί πέρα. Αυτά πήγανε βόλτα. Παιδιά είναι κανείς δεν ξέρει τι κάνανε. Είναι δυο δρόμοι που μπορούν να πάνε στο Καστέλι» ανέφερε συγγενής.

Όπως διαπιστώθηκε ο 23χρονος, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το όχημα που ανήκε στη μητέρα του ήταν και ανασφάλιστο.

Ο 23χρονος Νίκος που οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο, συγκρούστηκε με ένα αγροτικό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στα βράχια. Η 76χρονη και ο γιος της που επέβαιναν στο αγροτικό, είναι καλά στην υγεία τους έχοντας ελαφρά τραύματα.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας: «Διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, μια 23χρονη σε πολύ κακή κατάσταση η οποία μετά από ένα πολύ βαρύ χειρουργείο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, επίσης διακομισθεί με σοβαρά τραύματα και ένας 17χρονος ο οποίος φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο».