Quantcast

Τροχαίο στη Βούλα με νεκρό αδελφό βουλευτού - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: «Βγήκα και αντίκρισα να καίγεται ένα αυτοκίνητο...» - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. Πρόκειται για τον αδερφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Αυτήκοος μάρτυρας περιγράφει το σοκαριστικό τροχαίο στην «Κοινωνία Ώρα MEGA». Ο μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής, βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε κανπνό κι αμέσως κατάλαβε πως κάτι άλλο είχε συμβεί, ο καπνός δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε.

Στη συνέχεια μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα.

«Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο».

Η αντιπροσωπεία απ’ όπου ο οδηγός παρέλαβε το υπερπολυτελές όχημα απέχει 3,5 χιλιόμετρα από το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής δεν είχαν ακούσει τον θόρυβο και απορούν πως έγινε.

Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή του απεγκλωβισμού της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού 

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν τραγικές με τον άτυχο 45χρονο Τζώρτζη να χάνει τη ζωή του, ενώ η σύζυγος του Αθηνά Κοντοπάνου με τη βοήθεια περαστικών καταφέρνει και βγαίνει από το φλεγόμενο όχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, ήταν πατέρας δύο παιδιών και αδελφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο, έγινε ευρέως γνωστός, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι “The Wall” το 2003. Τότε, μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα.

Το 2020, η Κατερίνα Μονογυιού, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», είχε αποκαλύψει ότι ο αδερφός της ήταν ο πρώην παίκτης του reality, Τζώρτζης Μονογυιός. «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει τότε η Κατερίνα Μονογυιού.