Quantcast

Χαλάνδρι: Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Σοκ στην περιοχή του Χαλανδρίου, μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δράστις και ο 70χρονος είχαν αποκτήσει ένα παιδί, από εξωσυζυγική σχέση, το οποίο ο άνδρας έχει αναγνωρίσει.

Tα τελευταία χρόνια την επιμέλεια του παιδιού είχε κερδίσει μέσω δικαστικής απόφασης ο πατέρας, o 70χρονος οφθαλμίατρος

Αυτός είναι ο οφθαλμίατρος που πυροβολήθηκε

Αυτός είναι ο οφθαλμίατρος που πυροβολήθηκε

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να είχε συχνά καυγάδες και έντονες λογομαχίες. Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο άνδρας είχε πάει να πάρει το παιδί από το σχολείο, ενώ η γυναίκα τον περίμενε κοντά στην αυλή του σπιτιού που διέμενε. Εκεί, είχαν μια έντονη λογομαχία και ξαφνικά η γυναίκα - άγνωστο πώς- έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε δύο φορές. 

Η δράστης ανέβαζε φωτογραφίες με το παιδί και υποστήριζε πως δεχόταν απειλές. Αναφερόταν στον 68χρονο ως «απαγωγέα» και δήλωνε χαρακτηριστικά πως «κινδυνεύει η ζωή της απο τον "απαγωγέα" και τους φίλους του»

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, παραδόθηκε χωρίς αντίσταση στις Αρχές, ενώ φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της στα social media, φαίνεται να κατηγορεί συχνά τον άνδρα για τον βιασμό και την απαγωγή του παιδιού της.