Quantcast

Χαλκίδα: «Ο δολοφόνος της 63χρονης πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο» – Βίντεο

Το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα προσπαθεί να λύσει η Αστυνομία.Οι έρευνες στο σπίτι του εγκλήματος συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με ορισμένα στοιχεία να βάζουν σε σκέψεις και τις Αρχές.

Οικογενειακός φίλος της 63χρονης μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Αυτός ο άνθρωπος, η Μαρία, ήταν ένα πλάσμα αγνό, μία ψυχούλα. Δηλαδή, δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να είχε εχθρούς. Δεν θα βρεις άνθρωπο να πει κακή κουβέντα για την Μαρία και δεν ήταν και τόσο πολύ κατάκοιτη. Είχε χτυπήσει λίγο στη μέση, είχε πάει να σηκώσει τη μητέρα της και είχε ένα ράγισμα στη μέση. Από τη δουλειά δεν είχε φύγει, απλά έπαιρνε συνέχεια αναρρωτικές, θα επέστρεφε κάποια στιγμή στη δουλειά. Πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο. Περίεργα είναι εκεί πέρα τα πράγματα πολύ. Στην αρχή λέγανε για χρυσαφικά και χρήματα. Μετά η κόρη λέει μόνο για χρήματα, ενώ στην αρχή είχε μαθευτεί και για χρυσαφικά. Είναι λίγο περίεργο, δηλαδή, μόνο στο δωμάτιο αυτηνής και γιατί δεν πήγαν στο άλλο σπίτι; Δεν έχει λογική όλο αυτό το πράγμα. Και δεν πήρε χαμπάρι κανένας γείτονας και μέρα μεσημέρι;».

Σε ερώτηση για το εάν ο άνθρωπος που φημολογείται πως είναι πιθανότατα ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στην Χαλκίδα απάντησε καταφατικά: «Από ότι ξέρω ναι. Και χθες στη κηδεία ήταν. Η κόρη είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ. Είναι λίγο κλειστός άνθρωπος, ένας αψυχολόγητος άνθρωπος. Και στην κηδεία ήταν πολύ συχρή. Δεν το είδα μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος. Μία ψυχρότητα. Κανά δύο φορές έπαθε κρίση πανικού, μετά τίποτα. Δεν το καταλάβαινες δηλαδή ότι είναι η κόρη εάν δεν την ήξερες. Δεν υπήρχαν ξεσπάσματα».

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., είπε πως δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα κάποιος δράστης αλλά δεν έχει αποκληθεί το ενδεχόμενο να μην είναι γνωστός της οικογένειας ο δράστης.

Στο MEGA μίλησε και ο δικηγόρος της κόρης της 63χρονης, Αθανάσιος Τάρτης.

«Τα τι συμβαίνει ακριβώς το ξέρει η αστυνομία. Η κόρη ψάχνει να βρει ποιος ή ποιοι της έκαναν αυτό το μεγάλο κακό. Για εμάς είναι όλα ανοιχτά. Η μία πόρτα ήταν ανασφάλιστη. Το δωμάτιο της κόρης ήταν όπου εκεί ήταν τα χρήματα. Τα κοσμήματα ήταν αλλού και δεν πρόλαβε ίσως να ψάξει τα άλλα δωμάτια. Το κορίτσι ήτα σε σοκ».