Quantcast

Χανιά-Τραγωδία με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Τι ερευνούν οι Αρχές

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή από περιπατητές σε βραχώδη παραλία στο ύψος της εκκλησίας στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά.

Από τα ευρήματα που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο του εγκλήματος καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή  φέρει σφοδρά τραύματα από την πτώση, χωρίς να ανιχνευθούν χτυπήματα πάλης ή αμυντικά.

  Στο σημείο της πτώσης της 11χρονης  βρέθηκε μια σακούλα που είχε μέσα φαγητό.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν διενεργηθεί αναμένεται να μην δείξουν τίποτα περισσότερο. 

 Επομένως, ενισχύονται τα σενάρια του δυστυχήματος ή της αυτοκτονίας και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία από το οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου κοριτσιού. Τους προβληματίζει το γεγονός ότι η δήλωση της εξαφάνισης έγινε την Τετάρτη το πρωί ενώ το παιδί δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας.

  Οι γονείς της είναι χωρισμένοι, η  μητέρα δουλεύει στον ΟΚΑΝΑ Χανίων, ενώ ο πατέρας της 11χρονης είναι γνώριμος των αστυνομικών Αρχών στην περιοχή.