Quantcast

Χριστίνα Μηλιού: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της τραγουδίστριας

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε η αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Χριστίνας Μηλιού.

Σύμφωνα με την Espresso, η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, συνοδευόμενη από την αδελφή της, σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων με εμφανείς εκδορές και μώλωπες.

Αμέσως οι γιατροί την ρώτησαν τι ακριβώς είχε συμβεί και τότε εκείνη τους αποκάλυψε ότι είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της. Έτσι, εκείνοι ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί πήγαν στο νοσοκομείο για να λάβουν τα στοιχεία της γυναίκας και των γιατρών που την ανέλαβαν.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την αδελφή της Μηλιού για την αυτόφωρη διαδικασία και την προέτρεψαν να καταθέσει στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Α.Τ. Αλίμου. Ωστόσο η ίδια δεν το επιθυμούσε, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τελικά η αδελφή της τραγουδίστριας έπειτα από επιμονή των αστυνομικών υπέβαλε καταγγελία στο αρμόδιο Γραφείο Εvδοοικογενειακής Βίας του Α.Τ. Αλίμου εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστη από τον σύντροφό της και κατέληξε στο νοσοκομείο ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε, στο πλευρό της είχε τη μεγαλύτερη αδελφή της, την Χριστίνα Μηλιού, που προσπαθούσε να την ηρεμήσει.