Quantcast

«Υποσχέσεις»: Η Μαίρη Λίντα γράφει ιστορία – Ακούστε το νέο της τραγούδι μόνο στον realfm 97,8

Σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση από τον realfm 97,8, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, το ολοκαίνουριο τραγούδι της μεγάλης κυρίας του λαϊκού τραγουδιού, Μαίρης Λίντα. 

Το «αηδόνι» του ελληνικού τραγουδιού συνεχίζει να τραγουδάει με τη βελούδινη φωνή της και να μας θυμίζει τις εποχές που όλοι αγαπήσαμε, στις μεγάλες της δόξες.

Η Μαίρη Λίντα μπήκε ξανά στο στούντιο και ερμήνευσε υπέροχα ένα μοναδικό τραγούδι με τίτλο "Υποσχέσεις" σε μουσική Νίκου Πιτλόγλου και στίχους Μαρίας Παπαδημητρίου, ενώ στο τραγούδι συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Χανιάς.

Η μεγάλη κυρία ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή που άκουσε το τραγούδι «Υποσχέσεις» μαζί με τον φίλο της, ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιάννη Σκουλετάκη και αμέσως εξέφρασε την επιθυμία της να το ερμηνεύσει. «Το άκουσα με τη Μαίρη Λίντα και πολλές φορές τα βράδια που βγαίναμε σιγομουρμούριζε το στιχάκι που της άρεσε» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Γ. Σκουλετάκης, ο οποίο συμπλήρωσε: «Ένα απόγευμα που είχε πάει πλέον στο γηροκομείο, πήγαμε να την επισκεφτούμε και μας τραγουδούσε τις «Υποσχέσεις». Λέμε δεν πάμε να το γράψουμε;», ενώ ο ίδιος τόνισε: «Η Μαίρη μας πήρε από το χέρι σχεδόν με το ζόρι να το ηχογραφήσουμε».

Κάπως έτσι η Μ. Λίντα ήρθε λοιπόν να μας θυμίσει με τη φωνή της ότι δεν χαρακτηρίστηκε άδικα ως «αηδόνι».

Όπως τόνισε και ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου «Εχω πάθει την πλάκα μου με το τραγούδι», έτσι αντέδρασαν στα σχόλιά τους και οι ακροατές.

Ο Γιάννης Σκουλετάκης, πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του realfm 97,8 σημείωσε: «Πρόκειται για ένα άτομο υψίστης αξίας. Μακάρι όλοι να μπορούσαν να εκτιμήσουν και να ζήσουν όσα ζήσαμε δίπλα της».

Το τραγούδι είναι χαρούμενο σε γρήγορο ρυθμό και σε στίχους με βαθύτερο νόημα, με αέρα παλιού αλλά και τη φρεσκάδα του νέου…