Quantcast

Yπόθεση 12χρονης: Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι συλληφθέντες - Τα προφίλ τους -Bίντεο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. 

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται πλέον και οι τέσσερις νέοι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκρεμούσαν έπειτα από την συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού.

Από τους φερόμενους ως βιαστές 3 από τους 4 είχαν παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, ισχυριζόμενοι ότι είχαν απλώς επικοινωνήσει με το κορίτσι σε μια προσπάθεια να «θολώσουν» τα νερά και να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Το απόγευμα της Παρασκευής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και ο τέταρτος άνδρας, με την κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), δύο υπολογιστές tablet, τρεις φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), ένας σκληρός δίσκος, μία κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο.

 

Τα προφίλ των συλληφθέντων 

43χρονος ηλεκτρολόγος

Πρόκειται για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος για κάποιον λόγο δεν εργαζόταν στην εταιρεία του το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι Αρχές εκτιμούσαν ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και τον αναζητούσαν στην Κόρινθο.

35χρονος επιχειρηματίας

Ο 35χρονος, ο οποίος δήλωσε εισοδηματίας, συνελήφθη με την κατηγορία πως βρέθηκε με την 12χρονη τρείς φορές την οποία φέρεται πως βίασε. Συγκεκριμένα η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντας και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-3 laptop

-tablet

-2 κινητά τηλέφωνα

39χρονος σεκιουριτάς

Ο 39χρονος είναι κάτοικος Νέου Ηρακλείου, πατέρας 9χρονου παιδιού. Συνελήφθη με την κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντας και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

-πιστόλι και 42 φυσίγγια

-tablet

κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης

55χρονος προπονητής 

Ο 55χρονος προπονητής κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-2- φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές ( laptop)

-2- υπολογιστές tablet

-3- φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού ( USB )

-1- σκληρός δίσκος

-1- κάρτα μνήμης και

κινητό τηλέφωνο

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες της 3-11-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 2 ημεδαποί, 35 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της, ο 35χρονος τουλάχιστον (3) φορές και ο 39χρονος (1) φορά και προέβησαν στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.