Quantcast

ZEN10: H νέα υπηρεσία του e-shop.gr

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια γκάμα 10 επώνυμων προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ξεκινώντας το λανσάρισμα της υπηρεσίας με 10ήμερο προσφορών τηλεοράσεων.

Το λανσάρισμα του Zen10 γίνεται με κεντρικό μήνυμα: "εσύ θα μείνεις ήρεμος με τέτοιες προσφορές;" καθώς κανείς δεν μπορεί να μείνει ΖΕΝ με τέτοιες ανταγωνιστικές τιμές.

Την καμπάνια ενδυναμώνει η μουσική επένδυση, που είναι tailor made & branded.

Μοντέρνο, φρέσκο και με συνέπεια στην υπόσχεση του brand, που προσφέρει στους καταναλωτές πάντα προϊόντα & υπηρεσίες λαμβάνοντας υπόψη την συνολική κατάσταση και πάντα με προτεραιότητα τον άνθρωπο.

Το e-shop.gr, από την ίδρυσή του, δρα έχοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο. Έτσι λοιπόν και τώρα, αφουγκράζεται τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες και προσφέρει στους καταναλωτές του, προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ελπίζοντας η νέα αυτή ενέργεια, να διευκολύνει τους πελάτες του στην αγορά των απαραίτητων ηλεκτρονικών και όχι μόνο προϊόντων.

Για το Zen10 έχει δημιουργηθεί αποκλειστικό URL (https://www.zen10.gr/), ενώ το interface της σελίδας είναι δομημένο έτσι, ώστε ο καθένας να το διαμορφώνει όπως επιθυμεί. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει την κάθετη προβολή των προϊόντων, την οριζόντια προβολή ή την προβολή σε τριάδες.

Η νέα αυτή κατηγορία προσφορών έρχεται να εμπλουτίσει τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες όπως:

  • Crazy Sundays: Νέες προσφορές σε πληθώρα προϊόντων κάθε Κυριακή στις 00:01, που παραμένουν διαθέσιμες για μία εβδομάδα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

  • E-shop Specials: Ένα νέο προϊόν, που προσφέρεται σε ειδική τιμή. Η ανακοίνωσή του γίνεται κάθε μέρα στις 12:00 και η προσφορά διαρκεί για 24 ώρες.

  • Newsletter: Αποκλειστικές τιμές για όσους λαμβάνουν το Newsletter του e-shop.gr. H ενέργεια αυτή διαρκεί για λίγες ημέρες.

Το e-shop.gr ιδρύθηκε το 1998, είναι το πρώτο και το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα, με περισσότερα από 200.000 προϊόντα. Προσφέρει στους πελάτες του αξιοπιστία, που έχει δημιουργηθεί μέσω της μακρόχρονης παρουσίας του στην αγορά. Εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις καλύτερες τιμές της αγοράς, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.