Quantcast

Αθλητής κλώτσησε ring girl σε αγώνες ΜΜΑ στη Ρωσία και του επιτέθηκαν οι θεατές

Του επιβλήθηκε ισόβιος αποκλεισμός.

Ένας Ιρανός, ο Ali Heibati, αστέρας του MMA δέχτηκε ισόβιο αποκλεισμό από το Hard Fighting Championship (HFC). Αιτία το γεγονός ότι κλώτσησε ένα κορίτσι του ρινγκ πριν από τον αγώνα του το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, ο Heibati κλώτσησε ένα κορίτσι του ρινγκ στα οπίσθια, καθώς περνούσε κρατώντας μια κάρτα που έγραφε ότι ο πρώτος γύρος θα ξεκινούσε. Η κοπέλα αιφνιδιάστηκε από τη συμπεριφορά του Heibati. Όταν τον πλησίασε για να εκφράσει την αποδοκιμασία της, παρενέβη ο διαιτητής προκειμένου να τους κρατήσει μακριά, ενώ προειδοποίησε τον Ιρανό για τη συμπεριφορά του.

Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε, αλλά δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Heibati τέθηκε με τεχνικό νοκ άουτ στον πρώτο γύρο από τον αντίπαλό του τον Osipyan.

Όμως ο αγώνας δεν τελειώσε εκεί, αφού ο Osipyan ενώ πήγαινε στη γωνία του, ο Heibati σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να του επιτίθεται καταφέρνοντας πολλαπλά χτυπήματα ενώ αυτός είχε γυρισμένη την πλάτη του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η ένταση δεν τελείωσε εκεί, καθώς οι δύο μαχητές πήραν το μικρόφωνο μέσα στο κλουβί στη συνέχεια.

Ο Heibati φάνηκε ενοχλημένος από κάτι που του είπαν και στόχευσε άλλη μια κλωτσιά, αυτή τη φορά στο ύψος του κεφαλιού προς έναν σχολιαστή, πριν ανταλλάξει θυμωμένα λόγια με τον άνδρα.

Περαιτέρω πλάνα έδειξαν τον Heibati να δέχεται επίθεση από μέλη του πλήθους μετά τον αγώνα του, καθώς τον έσπρωξαν πάνω σε μερικές καρέκλες και δέχτηκε αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι.

Μετά τις ντροπιαστικές πράξεις του, ο Heibati πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ζητήσει συγγνώμη από το κορίτσι του ρινγκ που ονομάζεται Μαρία.