Quantcast

Βίντεο σοκ: 60χρονος στις ΗΠΑ δέχθηκε επίθεση από 1.000 μέλισσες - Τον τσίμπησαν περισσότερες από 250 φορές

Σοκ για 60χρονο στην Αριζόνα των ΗΠΑ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από σμήνος μελισσών την ώρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται οΤζον Φίσερ, ο οποίος είναι άτομο με αναπηρία και κινείται με καροτσάκι, να έχει πέσει στο έδαφος και να σέρνεται προκειμένου να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερα τσιμπήματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι μέλισσες μπορεί να ήταν και περισσότερες από 1.000. Όπως φαίνεται στα πλάνα από συνέντευξη που έδωσε μετά την επίθεση, δέχθηκε τσιμπίματα σε χέρια, μάτια, στόμα, αυτιά, πόδια και πλάτη.

Στο βίντεο φαίνεται, μάλιστα, μια αστυνομικός που προσπάθησε να βοηθήσει τον Φίσερ, να υποχωρεί μπροστά στο σμήνος των μελισσών.

Τη λύση έδωσαν, τελικά, πυροσβέστες οι οποίοι ψέκασαν με νερό τις μέλισσες.

Ο Φίσερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκε μορφίνη για τον πόνο, καθώς είχε δεχτεί περισσότερα από 250 τσιμπήματα ενώ σε νοσοκομείο για ζώα μεταφέρθηκε ο σκύλος του ο οποίος δέχθηκε περισσότερα από 50 τσιμπήματα.

Όπως είπε για την επίθεση από τις μέλισσες «δεν έχω βιώσει τίποτα τέτοιο στη ζωή μου. Ένα κομμάτι μου ήθελε να πανικοβληθεί και ένα που ήθελε να φρικάρει. Όμως γνώριζα από προηγούμενες εμπειρίες μου ότι εκεί είναι που το χάνεις και δεν έχεις τον έλεγχο και τελικά κινδυνεύεις περισσότερο».