Quantcast

Η Χόουπ Χικς επιστρέφει στον Λευκό Οίκο, αυτή τη φορά ως σύμβουλος του Τζάρεντ Κούσνερ

Η Χόουπ Χικς, η πρώην σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, η οποία είχε καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο μετά από διάλειμμα δυόμισι ετών.

Η 31χρονη Χικς αυτή τη φορά δεν θα ενταχθεί στην ομάδα δημοσίων σχέσεων του προέδρου αλλά θα εργαστεί για τον γαμπρό και σύμβουλό του, τον Τζάρεντ Κούσνερ. Η επιστροφή της γίνεται σε μια περίοδο που το προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ ανασυντάσσεται ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. «Δεν υπάρχει κανείς πιο αφοσιωμένος στην εφαρμογή της ατζέντας του προέδρου Τραμπ από τη Χόουπ Χικς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε ξανά στην ομάδα», είπε ο Κούσνερ.

Η Χικς υπήρξε βοηθός της Ιβάνκα Τραμπ, της κόρης του προέδρου, στην εταιρεία μόδας της. Ήταν από τους πρώτους που εντάχθηκαν στο προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ το 2016 και στη συνέχεια έγινε διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο. Πιστεύεται ότι χαίρει της εμπιστοσύνης του προέδρου και πέρσι εργαζόταν στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, το κανάλι που παρακολουθεί συχνά ο Ντόναλντ Τραμπ.