Quantcast

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η «ομάδα ηδονής» του δικτάτορα με τις 25 εκλεκτές παρθένες

Ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας διαλέγει κάθε χρόνο 25 παρθένες για να το διασκεδάζουν, σύμφωνα με YouTuber που κατάφερε να δραπετεύσει από τη χώρα.

Ομάδα ηδονής που αποτελείται από 25 παρθένες έχει στη διάθεσή του κάθε χρόνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Η 30χρονη youtuber Yeonmi Park που κατάφερε να δραπετεύσει από τη χώρα έγραψε όλα όσα είδε και βίωσε όσο ζούσε στην πατρίδα της.

Σύμφωνα με την Park, οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του καθεστώτος είναι εκείνοι που ψάχνουν να βρουν τις 25 εκλεκτές παρθένες που θα χαρίσουν την απόλυτη ηδονή στον Βορειοκορεάτη δικτάτορα.

Οι 25 κοπέλες αφού βρεθούν υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι όντως είναι ακόμα παρθένες. Στη συνέχεια «διδάσκονται πώς να ικανοποιούν τους άνδρες καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τους στόχος».

Σύμφωνα με τη youtuber, οι αξιωματούχοι του Κιμ επιλέγουν τα κορίτσια με συγκεκριμένα κριτήρια όπως είναι η κοινωνική τους θέση και η ομορφιά τους. Οι πιο όμορφες προορίζονται για τον ίδιο τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ «οι λιγότερο όμορφες και εντυπωσιακές» διατάσσονται να καλύπτουν τις ανάγκες των χαμηλόβαθμων στρατηγών και πολιτικών.

Τα καθήκοντα της «ομάδας ηδονής»

Η «ομάδα της ηδονής» χωρίζεται σε τρία τμήματα: ένα για μασάζ, ένα άλλο για ψυχαγωγία μέσω τραγουδιού και χορού και ένα τρίτο που είναι προετοιμάζεται για να παρέχει υπηρεσίες σεξ στον δικτάτορα και άλλους άνδρες.

Πως ξέφυγε η Park από τη Βόρεια Κορέα

Η Park κατάφερε να ξεφύγει από το καθεστώς όταν ήταν έφηβη. Στη συνέχεια πήγε στην Κίνα όπου έπεσε θύμα σωματεμπορίας όπου «δραπέτευσε από την κόλαση» και έφτασε στην Αμερική, όπου βρήκε επιτυχία μέσω των απομνημονευμάτων της και των εμφανίσεών της σε podcast.

Η 30χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι είχε την τύχη να αποφύγει το χαρέμι του Κιμ Γιονγκ Ουν λόγω της «οικογενειακής της κατάστασης», υπονοώντας ότι «αποκλείουν κάθε κορίτσι με μέλη της οικογένειας που έχουν δραπετεύσει από τη Βόρεια Κορέα ή έχουν συγγενείς στη Νότια Κορέα ή σε άλλες χώρες».

Είπε ακόμα ότι για πολλούς η ζωή στη Βόρεια Κορέα είναι τόσο άσχημη που οι γονείς ευχαρίστως επιτρέπουν στις κόρες τους να στρατολογηθούν με την ελπίδα ότι μπορεί να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι προτιμήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν

Τέλος, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της YouTuber, ο Κιμ Γιονγκ Ουν προτιμά τις πιο λεπτές, ψηλές και δυτικής εμφάνισης γυναίκες, ενώ ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ-Ιλ, είχε μια προτίμηση στις γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο που δεν θα τον επισκίαζαν, καθώς το ύψος του ήταν μόλις 1, 57 μ.