Quantcast

«Ξέφυγε» ο σύμβουλος του Ερντογάν: «Οι Έλληνες είναι κεφάλες-Θα τους πάρουμε πίσω τα νησιά» -Bίντεο

Ο σύμβουλος του προέδρου Ερντογάν για θέματα Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής, εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk και με πρωτοφανείς εκφράσεις έστειλε ένα νέο μήνυμα στην Ελλάδα.

«Συνέχεια το λέω στους κεφάλες τους Ελληνες, στον Μητσοτάκη και στην κομπανία του. Ελάτε να ψαρέψουμε τσιπούρες στο Αιγαίο. Εσύ σε πόλεμο με την Τουρκία 100% θα χάσεις», είπε ο Μεσούτ Χακί Τζασίν, στο CNN Turk.

«Οι Αμερικανοί που δεν μπορούν να σώσουν την Ουκρανία, θα σώσουν εσένα;» ρώτησε. «Μα υπάρχει και η λογική. Εσύ τι δουλειά έχεις και πας στο Καστελόριζο και μας προκαλείς;» δήλωσε. «Αγοράζουν αεροσκάφη Ραφάλ, αγοράζουν τους πολύ σημαντικούς πυραύλους που εκτοξεύουν τα Ραφάλ, αγοράζουν πυραύλους Κρουζ, ελικόπτερα Απάτσι, ελικόπτερα Κιόβα, πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων, μα τι θα τα κάνεις τόσα όπλα εσύ;», διερωτήθηκε.

Αναφερόμενος στο θέμα της αποστρατικοποίησης των νησιών, προχώρησε αρκετά παρακάτω, αποκαλύπτοντας τις στοχεύσεις της Τουρκίας: «Μην κοιτάτε που δώσαμε τα νησιά τότε που ήμασταν αδύναμοι. Σήμερα δεν υπάρχει εκείνη η Τουρκία. Για αυτόν τον λόγο η Ελλάδα θα χάσει όλα εκείνα που κέρδισε».

«Αυτό πρέπει να το εξηγήσουμε στους κεφάλες και αυτοί δεν καταλαβαίνουν από λόγια αλλά μόνο από τη δύναμη», κατέληξε με προκλητικές δηλώσεις ο Τζασίν.

Δείτε το βίντεο του CNN Turk: