Quantcast

Μπόρις Κλέιμαν: Απέβαλαν από το σχολείο τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε

«Η μαθήτρια που τον κατήγγειλε αποβλήθηκε για 15 ημέρες από το σχολείο της».

Το σχολείο στο Βέλγιο που φοιτούσε η 17χρονη μαθήτρια που κατήγγειλε για βιασμό τον Μπόρις Κλέιμαν σε μπαρ στο Κολωνάκι, έδωσε αποβολή στην ανήλικη, επειδή παραβίασε τους κανονισμούς βγαίνοντας σε ώρες που δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί.

Σύμφωνα με την βελγική ιστοσελίδα 7sur7.be, «αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά ελήφθη επειδή η κοπέλα μαζί με άλλους μαθητές παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ της επίθεσης».

Έτσι, η διοίκηση στο σχολείο του Abbaye de Zevenkerken, στο Μπριζ, απέβαλε μια ομάδα μαθητών που δεν σεβάστηκαν τους κανόνες που είχαν συμφωνηθεί κατά τη σχολική τους εκδρομή στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου.

«Τη νύχτα της επίθεσης έπρεπε να είχαν γυρίσει το αργότερο στις 01:30 αφού οι μαθητές ήταν ελεύθεροι, όμως εκείνοι παραβίασαν τους κανόνες και το περιστατικό συνέβη περίπου στις 02:00. Για αυτό η διεύθυνση του σχολείου αποφάσισε να αποβάλει για 15 ημέρες τους μαθητές που δεν σεβάστηκαν τους κανονισμούς, ενώ τους απέβαλε και από αθλητικές δραστηριότητες. Αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά ελήφθη επειδή η κοπέλα μαζί με άλλους μαθητές, παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ της επίθεσης», αναφέρει το ρεπορτάζ.