Quantcast

Νέες φωτογραφίες και βίντεο από τα ξέφρενα πάρτι του Χάντερ Μπάιντεν: Κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός, βουτάει στην πισίνα και διασκεδάζει με γυναίκες στο Μαλιμπού

Νέα στιγμιότυπα από τα ξέφρενα πάρτι του Χάντερ Μπάιντεν σε βίλες φέρνει στο φως η Daily Mail.

Ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν εμφανίζεται να χορεύει χωρίς πουκάμισο, να γλιστράει γυμνός από μια νεροτσουλήθρα και να διασκεδάζει με γυναίκες. Ολα αυτά σε ένα πολυτελές AirBnB στο Μαλιμπού με ενοίκιο 4.140 δολαρίων ανά διανυκτέρευση.

Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τον Χάντερ Μπάιντεν να επιδίδεται σε όργια, να έχει ερωτικές περιπτύξεις με διάφορες γυναίκες και να διασκεδάζει στο υδρομασάζ του πολυτελούς σπιτιού το 2018.

Χάντερ Μπάιντεν

Τα βίντεο αποθηκεύτηκαν στον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του Hunter και δημοσιεύτηκαν από την DailyMail.com.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πάντως μίλησε με θετικά λόγια για τον Χάντερ και τον επαίνεσε για το ότι ξεπέρασε τον εθισμό στα ναρκωτικά σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε την Κυριακή το βράδυ. «Αγαπώ τον γιο μου, το νούμερο ένα», είπε ο Μπάιντεν. «Πολέμησε ένα πρόβλημα εθισμού και το ξεπέρασε, έγραψε για αυτό. Και όχι, δεν έχω παρατηρήσει κανένα πράγμα που να επηρεάζει εμένα ή τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σχέση με τον γιο μου Χάντερ».