Quantcast

Οικογενειακή τραγωδία στη Γαλλία: 41χρονος δηλητηρίασε τη γυναίκα και τις κόρες του και μετά αυτοκτόνησε

Μια τετραμελής οικογένεια εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της την Κυριακή στο χωριό Καραντέκ της  βορειοδυτικής Γαλλίας με τις πρώτες ενδείξεις να μαρτυρούν τον πατέρα και σύζυγο ως δράστη του φονικού.

Ειδικότερα, ο 41χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού που βρίσκεται στο ισόγειο με την 38χρονη γυναίκα του να κείτεται νεκρή στο συζυγικό κρεβάτι του δευτέρου ορόφου, ενώ τα δύο μικρά κορίτσια της οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά στα κρεβάτια των δωματίων τους στον πρώτο όροφο. 

Σύμφωνα με το Γαλλικό Προκατορείο, μια ομάδα τοπικών χωροφυλάκων, συνοδευόμενη από πυροσβέστες, ανακάλυψαν τις σορούς γύρω στις 10 το πρωί της Κυριακής. «Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο συναγερμός δόθηκε από τη μητέρα της γυναίκας, η οποία δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με την κόρη της από το Σάββατο 29 Οκτωβρίου», ανέφερε ο εισαγγελέας σε σχετική ενημέρωση.

«Οι πρώτες παρατηρήσεις, που έγιναν επί τόπου από τους ανακριτές και από τον ιατροδικαστή, δεν αποκάλυψαν κανένα ίχνος εξωτερικού τραυματισμού, ούτε χρήση όπλου σε κανένα από τα πτώματα», προσθέτει η ενημέρωση. Σύμφωνα με δύο πηγές, η μητέρα και οι δύο κόρες παρουσιάζουν «συμπτώματα δηλητηρίασης».

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της εισαγγελίας, βασικός ύποπτος του φονικού είναι ο πατέρας της οικογένειας ο οποίος φαίνεται πως αφού δηλητηρίασε τα δύο παιδιά του και την σύζυγό του, μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Télégramme» το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από τον Ιούνιο του 2009.