Quantcast

«Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι»: Η Σάλμα Χάγιεκ μιλά για τη μάχη της με τον κορωνοϊό - Τι είπε στον γιατρό της

Για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό μίλησε η Σάλμα Χάγιεκ, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δεν πίστευε πως θα τα κατάφερνε να βγει ζωντανή.

 
 

Η 54χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στο Variety ότι ανέρρωσε από τον κορωνοϊό αφότου βρέθηκε θετική στην αρχή του ξεσπάσματος της πανδημίας και πρόσθεσε ότι αποφάσισε να κρατήσει μυστική τη μάχη της με τον κορωνοϊό μέχρι τώρα.

Η Σάλμα Χάγιεκ είπε ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε σε σημείο που χρειάστηκε οξυγόνο και πέρασε περίπου 7 εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της. «Ο γιατρός μου με παρακάλεσε να πάω στο νοσοκομείο, επειδή ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα» εξήγησε μέσω Zoom στη συνέντευξή της, από την πολυτελή κατοικία της στο Λονδίνο όπου ζει με τον σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό και την 13χρονη κόρη τους Βαλεντίνα. «Του είπα: ‘Όχι ευχαριστώ. Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι».

Η ηθοποιός ανέφερε επίσης στο περιοδικό πως επέστρεψε στη δουλειά της μετά την ανάρρωσή της, αν και δεν έχει ανακτήσει ακόμη πλήρως τις δυνάμεις της, με αποτέλεσμα να κουράζεται πιο εύκολα.