Quantcast

Ρώσος πρωταθλητής του ΜΜΑ και η σύζυγός του δηλητηριάστηκαν τρώγωντας...καρπούζι - Μυστήριο γύρω από το θάνατο του ζευγαριού

Ο Ρώσος σταρ του MMA Alexander Pisarev, 33 ετών, μαζί με τη γυναίκα του πέθαναν ξαφνικά από δηλητηρίαση, καθώς έφαγαν και οι δύο δηλητηριασμένο καρπούζι.

Το ζευγάρι εντόπισε νεκρό στο κρεβάτι του διαμερίσματός τους ο πατέρας του σταρ του MMA.

Ένα ανώνυμο μέλος της ομάδας Tomahawk του featherweight είπε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass: «Ο Αλέξανδρος Πισάρεφ πέθανε στον ύπνο του και δεν είχε χρόνια προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, ο θάνατος προήλθε από τροφική δηλητηρίαση». Αρκετά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της Pravda, αναφέρουν ότι ο Pisarev πέθανε αφού έφαγε ένα καρπούζι μαζί με τη σύζυγό του, αν και έφαγαν και άλλα προϊόντα.

Ο Ιγκόρ Βλαντιμίροβιτς, ο πατέρας του μαχητή, επέστρεψε στο διαμέρισμά του αφού έβγαλε βόλτα τον σκύλο της οικογένειας για να διαπιστώσει ότι δεν ανέπνεε πια».

«Κοίταξα μέσα στο δωμάτιο — ο Αλέξανδρος και η γυναίκα του κοιμόντουσαν», είπε ο Βλαντιμίροβιτς σύμφωνα με την Pravda. «Ήρθα πιο κοντά και μετά συνειδητοποίησα ότι ο γιος μου δεν ανέπνεε πια.

«Υπήρχαν κατάγματα στα δάχτυλα μετά τους τελευταίους αγώνες, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Όλοι τρώμε το ίδιο φαγητό, ζούμε μαζί». Οι συγγενείς του Pisarev επιμένουν ότι ήταν καλά στην υγεία του και δεν είχε χρόνιες ασθένειες.

Η νεκροψία-νεκροτομή θα καθορίσει την αιτία του θανάτου του, με την Ερευνητική Επιτροπή της Περιφέρειας της Μόσχας να λέει: «Στην Balashikha, ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο ενός αθλητή ως αποτέλεσμα δηλητηρίασης.

Σημειώνεται ότι ένα πρόσφατο ξέσπασμα σαλμονέλας στη Νορβηγία, που άφησε 20 άτομα άρρωστα, πιστεύεται ότι προκλήθηκε από καρπούζια, ενώ παρόμοια κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα φέτος συνδέθηκαν με μελίτωμα, από πεπόνια που προέρχονται από την Κόστα Ρίκα ή την Ονδούρα.

Ο Πισάρεφ, πρώην πρωταθλητής της Μόσχας στις μάχες σώμα με σώμα, έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΜΜΑ και αγωνίστηκε όπως στο Absolute Championship Berkut και το Fight Nights Global.